Ajankohtaista


19.01.2017

Osaamisen ovi-koulutus/rekrytointikokeilu

Vuoden vaihteessa tuli voimaan Rekrytointikokeilu.

Rekrytointikokeilu tähtää työsuhteen syntymiseen kokeilun jälkeen, se on tarkoitettu tilanteisiin, joissa yritykselläsi on tosiasiallisesti tarjolla työtä. Kysymys voi olla sekä avoimeksi ilmoitetusta työpaikasta että niin sanotusta piilotyöpaikasta, johon voit palkata työntekijän sopivan henkilön löytyessä.

Rekrytointikokeilun avulla voit arvioida potentiaalisen työntekijän soveltuvuutta tarjolla olevaan tehtävään ja työyhteisöön. Työpaikkailmoituksessa et voi ilmoittaa rekrytointikokeilumahdollisuudesta, sillä sitä esitetään aina työnhakijan ja työnantajan yhteisenä ehdotuksena.

Rekrytointikokeilu työllistymistä tukevana palveluna on määräaikainen ja voimassa vuoden 2017 alusta vuoden 2018 loppuun.

Rekrytointikokeilu on työnhakijalle vapaaehtoinen palvelu, joten sille ei ole päivittäistä vähimmäiskestoa eikä sinulla kokeilun järjestäjänä ole velvollisuutta ilmoittaa poissaoloista työttömyysetuuden maksajalle. Rekrytointikokeilu voi kestää samalla kokeilun järjestäjällä enintään kuukauden.

Alla linkki jonka kautta löydät tarkempaa tietoa kokeilusta ja tarvittavat lomakkeet.

http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/loyda_tyontekija/tukea_rekrytointiin/rekrytointikokeilu/index.html

Katso esite osaamisen ovi työvoimakokeilusta.

Näytä listaus