Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Tervetuloa tutustumaan ja asumaan Lapualle!

Täällä on kaikille sopivaa asumista, vahvaa yhteisöllisyyttä,  turvallinen tulevaisuus  ja monipuoliset vapaa-ajan palvelut. Tämä ei ole kotiseuturakkauden värjäämien lasien läpi katsottua haavekuvaa, vaan tutkitusti totta!

Tervetuloa paikan päälle ottamaan faktoista selvää! Täytä alla oleva lomake ja ilmoittaudu Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa perjantaina 30.7.2021 klo 15 järjestettävään kahvitustilaisuuteen kuulemaan, kuinka Lapualla voi valita kaiken eikä vaihtoehdoista tarvitse karsia. Tilaisuuden päätteeksi osallistujat saavat pääsylipun illalla alkaville Vanhan Paukun festivaaleille (max. 2 lippua/perhe).* Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on vain 100 nopeimmalle!

Tilaisuuteen saapuvien kesken arvotaan rahakas elopaketti, joka on mukava alkusysäys uuden lapualaisen elämän alkuun. Elopaketista paljastuu ainakin lapualainen touhutonni uuden kodin hankintoja varten sekä paljon muuta paikallista ja rahanarvoista kivaa! Koti-ikävän aiheuttaman kaipuun täyttäminen on nyt helpompaa kuin koskaan.

Seuraavana päivänä lauantaina 31.7.2021 klo 12 Sinun on mahdollista hypätä kyytiin kiertoajelulle* ja tutustua Lapuan kaupungin monipuolisiin asumisen vaihtoehtoihin, uusiin ja moderneihin kouluihin sekä lukuisiin vapaa-ajan harrastuksiin. Kiertoajelun aikana keksii helposti käyttökohteita elopaketin touhutonnille! Kiertoajelu lähtee klo 12 Lapuan kaupungintalon parkkipaikalta.

* Oikeudet muutoksiin Covid-19-tilanteen vuoksi pidätetään.

Ilmoittaudu ja tule ottamaan faktoista selvää!

Tervetuloa  perjantaina 30.7.2021 klo 15 Lapuan Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa (Vanhan Paukun Tie 1) järjestettävään kahvitustilaisuuteen, jonka aikana kerromme, kuinka Lapualla et joudu tekemään elämässä “joko tai” -päätöksiä, vaan voit tehdä “sekä että” -valintoja. Tilaisuuden päätteeksi saat pääsylipun Vanhan Paukun festivaaleille, jotka alkavat samana iltana (max. 2 lippua/perhe).*

Tilaisuuteen saapuvien kesken kesken arvotaan rahakas elopaketti, joka sisältää lapualaisen touhutonnin uuden kodin hankintoja varten sekä paikallista ja rahanarvoista kivaa!

Seuraavana päivänä 31.7. klo 12 voit osallistua kiertoajelulle, jonka aikana pääset tutustumaan Lapuaan.

Ilmoittaudu 20.6. mennessä – paikkoja on vain 100 nopeimmalle!

Ilmoittaudu viettämään kesäpäivää Lapualle
Miten sait kutsun tulla asumaan Lapualle / miten sait tietää 30.7. järjestettävästä tilaisuudesta?

Lähettämällä lomakkeen ilmoittaudut kahvitustilaisuuteen Kulttuurikeskus Vanhaan Paukkuun 30.7.2021 klo 15 ja/tai Lapuan kaupungintalolta lähtevälle kiertoajelulle 31.7.2021 klo 12.

Paikkoja kahvitustilaisuuteen on vain 100 ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Tilaisuuteen saapuneiden kesken arvotaan rahakas elopaketti lapualaisen elämän alkuun. Tilaisuuden päätteeksi osallistujat saavat pääsylipun Vanhan Paukun festivaaleille (max. 2 lippua/perhe).* (Lue tietosuojaseloste.)

* Oikeudet muutoksiin Covid-19-tilanteen vuoksi pidätetään.

#hyviäuutisialapualta

Tekevälle on töitä ja työlle tekijöitä

Lapualla ei pyöritellä peukaloita, sillä olemme tekijöiden kaupunki. Asukkaidemme käsistä ovat lähtöisin laatutuotteet, mistä Lapua maailmalla tunnetaan, oli sitten kyse patruunoista, designtekstiileistä tai lattiamateriaaleista. Lapualla on tarjolla monipuolisesti töitä eri alojen osaajille sekä lähi- että etätöiden muodossa. Katso vaikka:

Asumisen laatu nousee ja kustannukset laskevat

Vaihtoehtojen runsaus on Lapuan voimavara. Tarjoamme kaikille sopivaa asumista: olipa haaveissa sitten omistus- tai vuokrakoti keskustan palveluiden läheltä tai kylämaiseman rauhasta, niin valinnanvaraa on. Tutustu monipuolisiin ja edullisiin asumisen muotoihin Lapualla:

Turvallinen tulevaisuus ei ole pelkkää tunnetta

Laadukas varhaiskasvatus, opetus ja toimivat terveyspalvelut ovat avaimia turvattuun tulevaisuuteen Lapualla. Lapua kasvaa ja uudistuu, mutta tärkein ei muutu: hyvinvoinnista kumpuavat hyvät tavat sekä teot ovat erottamaton osa lapualaisuutta.

Katso 360°-esitys Ritavuoren uudesta koulusta

Katso 360°-esitys Liuhtarin uudesta koulusta

Katso 360°-esitys Lapuan lukiosta

Lapsuuden parhaat hetket elävät yhä Lapualla

Lapua on sekä urbaania energiaa että luonnon rauhaa. Suurkaupungin parhaat puolet löytyvät täältä näppärässä paketissa ja luonnon rauha virkistää niin, että se palauttaa lapsuuden kesät mieleen.

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?