Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Perjantaina 27.11. kaikki omakotitalotontit Black Friday -hintaan –50 % vain 24 tunnin ajan!

Black Friday -tarjouksena Lapuan kaupunki myy vuorokauden ajan omakotitalotontit –50 %. Tämä ainutlaatuinen tarjous ei toistu.

Omakotitalotontit ovat ostettavissa maankäyttöosastolta (ovi G) osoitteessa Poutuntie 8 perjantaina 27.11. klo 00–24. Tontit myydään siinä järjestyksessä kuin ostajat ovat paikalle saapuneet. Ovemme ovat auki ja palvelemme klo 00–24.

Tartu tilaisuuteen! Se on helppoa matematiikkaa: Lapualla asumisen laatu nousee ja kustannukset laskevat.

Lisätiedot

Black Friday -hinta on voimassa vain perjantaina 27.11. klo 00–24. Tontit myydään ostajille siinä järjestyksessä kuin ostajat saapuvat maankäyttöosaston ovelle. Tontin kauppakirja on allekirjoitettava perjantaina 27.11. Kauppahinnan maksu on suoritettava 18.12. mennessä. Hallinta- ja omistusoikeus tonttiin siirtyy ostajalle välittömästi sen jälkeen kun kauppahinta on maksettu ja viranhaltijan päätös on lainvoimainen. Tontit myydään normaalein tontinmyyntiehdoin eli rakentaminen on aloitettava 1 vuoden kuluessa ja tonttia ei voi rakentamattomana myydä eteenpäin. Lisäksi kauppa sitoo kaupunkia välittömästi sen jälkeen, kun viranhaltijan päätös on lainvoimainen. Tontin ostaja vastaa tontin lainhuudatuskustannuksista sekä lohkoamismaksusta, jonka lisäksi ostaja vastaa kaupanvahvistajan palkkiosta.

Palveluksessasi
Maankäyttöinsinööri
Markku Turja
puh. 044 438 4631

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/