Tekstin koko
Toggle search

Tervetuloa monialaisen oppimiskokonaisuuden pariin!

Aloitussivulle on ryhmitelty 1.- ja 2.-luokan monialaisen oppimiskokonaisuuden sisällöt ympyrän kehälle palloihin. Yläkehällä on ensimmäisen luokan kokonaisuus ja alakehällä toisen luokan kokonaisuus. Kutakin palloa klikkaamalla pääsee tutustumaan siihen kirjattuun tehtäväkokonaisuuteen.

Toisella luokalla Tulevaisuuden energiataidot -kokonaisuudessa tutustutaan sähköön ja aurinkoenergiaan. Opettaja voi koota materiaaleista luokalleen sopivan kokonaisuuden. Tehtäväkokonaisuuksien alkuun on arvioitu tehtäviin kuluva aika sekä tehtävissä tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet.

Vaihtoehtoisesti opettaja voi valita toteutettavaksi Tarinan kanssa -kokonaisuuden. Klikkaamalla ko. palloa avautuu Nappe Napaketun pakomatka tuntureilta. Opittavat asiat on upotettu tarinaan.

Oppilaat tarvitsevat oppimiskokonaisuutta varten vihkot, joihin tehdään annettuja tehtäviä. Myös passitehtävät tulostetaan tähän palloon kuuluvista liitteistä ja liimataan vihkoon. Passitehtävät ovat kotitehtäviä.

Pieni leimasin on tarpeellinen varsinkin Tarinan kanssa -kokonaisuuden mukaan edettäessä, sillä erilaisista tehtävistä saa leimoja.

Nappe Napakettu -laulu on mukava lisä oppimiskokonaisuuteen.

Passiin ja tehtäviin tarvittavat liitteet löytyvät tämän pallon sisällöistä.

Vanhempainiltamateriaali on kaikille luokille sama. Tämä mahdollistaa esimerkiksi koko koulun yhteisen tilaisuuden järjestämisen.