Tekstin koko
Toggle search

Tervetuloa monialaisen oppimiskokonaisuuden pariin!

Aloitussivulle on ryhmitelty 5.- ja 6.-luokan monialaisen oppimiskokonaisuuden sisällöt ympyrän kehälle palloihin. Yläkehällä on viidennen luokan kokonaisuus ja alakehällä kuudennen luokan kokonaisuus. Kutakin palloa klikkaamalla pääsee tutustumaan siihen kirjattuun tehtäväkokonaisuuteen.

Viidennellä luokalla Tulevaisuuden energiataidot -kokonaisuudessa tutustutaan kulutusvalintoihin ja ruuantuotantoon. Opettaja voi koota materiaaleista luokalleen sopivan kokonaisuuden. Tehtäväkokonaisuuksien alkuun on arvioitu tehtäviin kuluva aika sekä tehtävissä tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet.

Täällä minä asun 5 -pallosta avautuu pelillistettynä koko viidennen luokan monialainen oppimiskokonaisuus.Tehtävistä kerätään pisteitä ja niillä ostetaan pelipohjalle ilmastonmuutoksen näkökulmasta ihanne-elinympäristön elementtejä.

Oppilaat tarvitsevat oppimiskokonaisuutta varten vihkot, joihin tehdään annettuja tehtäviä. Myös passitehtävät tulostetaan tähän palloon kuuluvista liitteistä ja liimataan vihkoon.

Passitehtävät ovat pääsääntöisesti kotitehtäviä. Harkintansa mukaan opettaja voi ottaa tehtäviä myös tunnilla tehtäväksi.

Pieni leimasin on tarpeellinen, sillä erilaisista tehtävistä saa leimoja.

Nappe Napakettu -laulu on mukava lisä oppimiskokonaisuuteen.

Passiin ja tehtäväkokonaisuuksiin tarvittavat liitteet löytyvät tämän pallon sisällöistä.

Vanhempainiltamateriaali on kaikille luokille sama. Tämä mahdollistaa esimerkiksi koko koulun yhteisen tilaisuuden järjestämisen.