Tekstin koko
Toggle search

Kansalaisopiston käynnissä olevat kurssit jatkuvat aikataulun mukaisesti, liikunta- ja tanssikurssien kevätkausi alkaa maanantaina 31.1.2022

Lapuan kansalaisopiston käynnissä olevat kurssit jatkuvat suunnitellun aikataulun mukaisesti. Liikunta- ja tanssikurssien kevätkausi alkaa maanantaina 31.1.2022.

Yleisöluentoja, joihin on vapaa pääsy, ei järjestetä helmikuun aikana. Suunnitellut luennot siirretään toteutettavaksi myöhempänä ajankohtana. Uusista ajankohdista tiedotetaan jo ilmoittautuneita sähköpostitse aikataulujen varmistuttua. Luentojen uusista ajankohdista tiedotetaan myös opiston kotisivujen ajankohtaista- palstalla ja sometileillä.

Opetustilanteissa kiinnitetään erityishuomiota terveysturvallisiin järjestelyihin. Ryhmäkokoja on rajoitettu ja kurssien alkamista on pyritty porrastamaan siten, että ryhmät eivät kohtaisi toisiaan saavuttaessa ja poistuttaessa opetustiloista. Saavuthan omalle opetustunnillesi aikataulun mukaisesti! Suosittelemme vahvasti käyttämään maskia oppitunneilla, saavuttaessa ja lähtiessä opetustilasta.

Lasten kursseilla vanhempien toivotaan noutavan lapset välittömästi opetuskerran päättymisen jälkeen kohtaamisten välttämiseksi. Vanhemmat eivät tule opetustiloihin eivätkä jää sisätiloihin odottamaan lasta opetuksen ajaksi.

Kursseille osallistuminen vain täysin terveenä.

Ryhmien opettajat ohjeistavat terveysturvallisissa opetuskäytännöissä. Tutustu Lapuan kansalaisopiston suunnitelmaan turvallisuustoimista opetuksen järjestämisessä

tästä linkistä