Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Nuorisovaltuusto

JÄSENTEN HAKU LAPUAN NUORISOVALTUUSTOON ON ALKANUT
Lapuan nuorisovaltuusto hakee uusia jäseniä nuorisovaltuustoon toimikaudelle 2022-2024.Sinun tulee olla 14 – 21 vuotias Lapualainen nuori ja kiinnostunut nuorten asioista ja niihin vaikuttamisesta. Nuorisovaltuuston jäsenenä pääset näkemään, kokemaan ja vaikuttamaan sekä antamaan oman panoksesi lapualaisten nuorten hyväksi, hyvinvoinnin edistämiseksi ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Nuorisovaltuuston toiminta on myös monipuolisesti kansainvälistä.
Paikkoja nuorisovaltuustossa on yhteensä 18.

Mikäli olet kiinnostunut toimimaan Lapuan nuorisovaltuustossa, täytä hakulomake ja palauta se Nuorisotalolle osoitteeseen Oskarinkatu 11, 62100 Lapua, maanantaihin 26.9.2022 mennessä.

Uudet nuorisovaltuutetut kutsutaan järjestäytymiskokoukseen henkilökohtaisesti. Jatkossa nuorisovaltuusto tulee kokoontumaan noin joka toinen viikko.

Lisätietoa nuorisovaltuuston toiminnasta saat nykyisiltä nuorisovaltuutetuilta ja nuorisotoimistosta nuorisotoimi@lapua.fi, tai
Samppa Taivalmaa, nuorisosihteeri, p. 044-4384586, samuli.taivalmaa@lapua.fi

Hakulomakkeen voi tulostaa ”Ajankohtaista nuorisopalveluissa”- alasivulta löytyvästä linkistä

 

Lapuan nuorisovaltuusto on perustettu v. 1995, ja on Suomen toiseksi vanhin nuorisovaltuusto.

Nuorisovaltuuston tavoitteena on toimia nuorten äänitorvena ja saada nuorten mielipiteitä ja ajatuksia esille ja pyrkii viemään nuorille tärkeitän asioita eteenpäin.

Nuorisovaltuusto haluaa kiinnittää erityistä huomiota lapualaisten nuorten hyvinvointiin ja elinoloihin.

Tavoitteidensa toteuttamiseksi nuorisovaltuusto järjestää toimintaa nuorille ja pyrkii osaltaan edistämään nuorisolain toteutumista, mm. tekemällä aloitteita vapaa-ajanlautakunnalle.

Kaikki nuorisovaltuuston järjestämät tapahtumat ja tilaisuudet ovat päihteettömiä.

Nuorisovaltuustolle voi laittaa postia : nuorisovaltuustolapua@gmail.com, sekä nuorisosihteeri samuli.taivalmaa@lapua.fi

Lapuan nuorisovaltuuston säännöt on päivitetty ja hyväksytty kaupungin hallituksessa 29.4.2019. Säännöt löytyvät tästä linkistä.

Nuorisovaltuuston kokoonpano kaudella 2020-2022

Puheenjohtaja:
Varapuheenjohtaja:
Sihteeri:
Jäsenet:

Nuorisovaltuuston ohjaajana toimii nuorisosihteeri Samuli Taivalmaa, samuli.taivalmaa@lapua.fi, p.044-4384586

Ohessa ensimmäinen Nuorisovaltuuston kirjoittama juttu Lapuan Sanomiin 2.2.2017. Jatkossakin Nuvan kuulumisia voi lukea Lapuan Sanomista.

Yhteystiedot

Taivalmaa Samuli

Nuorisosihteeri
Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/