Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Tekevälle on töitä ja työlle tekijöitä

Lapuan maaperä on menestystarinoiden rikastamaa. Kaupunkimme yrityksistä ovat lähtöisin laatutuotteet, mistä Lapua maailmalla tunnetaan, oli sitten kyse patruunoista, designtekstiileistä tai lattiamateriaaleista. Lapua on Suomen yhteistyöhakuisimpia kuntia Suomen Kuntaliiton päättäjätutkimuksen 2020 valossa. Lapualla on tarjolla monipuolisesti töitä eri alojen osaajille sekä lähi- että etätöiden muodossa. Katso vaikka:

Miksi asua kalliilla ahtaasti, kun voi elää maltillisin kustannuksin leveästi?

Lapualta löytyy kodin paikka sekä keskustan sykkeessä viihtyvälle että luonnon rauhaa kaipaavalle. Se on helppoa matematiikkaa: Lapualla asumisen laatu nousee ja kustannukset laskevat. Tutustu monipuolisiin ja edullisiin asumisen muotoihin Lapualla:

Turvallinen tulevaisuus ei ole pelkkää tunnetta

Laadukas varhaiskasvatus ja opetus ovat avaimia turvattuun tulevaisuuteen Lapualla. Opintie alkaa terveissä ja uusissa kouluissa. Taloustutkimuksen teettämän Asukastutkimuksen mukaan turvallisuuden tunne Lapualla on vahva. Kuntalaistutkimus 2020:n mukaan Lapuan kaupungin asukkaat ovat kuntapalveluihinsa tutkimuskuntien tyytyväisimpiä. Eikä ihme! Tutustu opetuspalveluihimme:

Lapsuuden huolettomat kesät ympäri vuoden

Lapua on sekä urbaania energiaa että luonnon rauhaa. Rutkasti tekemistä jokaiseen makuun takaavat Kulttuurikeskus Vanha Paukku, läntisen Suomen suurin monirinteinen laskettelukeskus Simpsiö, virkistysuimala Sateenkaari ja Patruuna-Areenan tapahtumat sekä harrastusmahdollisuudet. Lapualta löytyvät hallit, radat ja välineet niin lajille kuin lajille:

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?