Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

KERRO, KEILLE LÄHEISILLE, YSTÄVILLE JA SUKULAISILLE HALUAT LÄHETTÄÄ MUUTTOKUTSUN LAPUALLE!

Ilmoita meille läheisesi nimi ja osoite, niin osallistut Lapua ♥ U -tuotteiden arvontaan!

Me lähetämme kutsumillesi läheisille postitse Lapua ♥ U -kirjeen, jossa heidät kutsutaan asumaan Lapualle ja Lapuan kaupungin järjestämään tilaisuuteen Kulttuurikeskus Vanhaan Paukkuun perjantaina 30.7.2021 klo 15. Tilaisuudessa on tarjoilua ja kerromme, kuinka Lapualla voi valita molemmat eikä vaihtoehdoista tarvitse karsia. Lapualla asuvat sen jo tietävät, että emme tee “joko tai”, vaan “sekä että”! ”Sekä että” -asenne pitää Lapuan avoimena uusille ideoille, kasvulle ja kehitykselle – sen haluamme kutsuttujen läheisten myös tietävän. Tilaisuuden päätteeksi osallistujat saavat pääsylipun illalla alkaville Vanhan Paukun festivaaleille* (varaus 100:lle muuttokutsuun vastanneelle).

Kutsun saaneiden läheisten, jotka saapuvat tilaisuuteen henkilökohtaisesti, kesken arvotaan rahakas elopaketti, joka on mukava alkusysäys uuden lapualaisen elämän alkuun. Elopaketista paljastuu ainakin lapualainen touhutonni uuden kodin hankintoja varten sekä paljon muuta paikallista ja rahanarvoista kivaa! Koti-ikävän aiheuttaman kaipuun täyttäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Lauantaina 31.7.2021 klo 12 kutsuttujen läheisten on mahdollista hypätä kyytiin kiertoajelulle* ja tutustua Lapuan kaupungin monipuolisiin asumisen vaihtoehtoihin, uusiin ja moderneihin kouluihin ja lukuisiin vapaa-ajan harrastuksiin. Kiertoajelun aikana keksii helposti käyttökohteita elopaketin touhutonnille!

* Oikeudet muutoksiin Covid-19-tilanteen vuoksi pidätetään.

Lähetä lomake 16.5. mennessä ja kutsu läheisesi asumaan Lapualle

Samalla osallistun Lapua ♥ U -tuotepalkinnon arvontaan. Kutsutuille läheisille avataan tietosivu Lapuan kaupungin verkkosivuille 17.5.2021 ja henkilökohtaiset Lapua ♥ U -kirjeet postitetaan 17.–28.5.2021 välisenä aikana. Kirjeessä heidät kutsutaan asumaan Lapualle ja Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa järjestettävään tilaisuuteen 30.7.2021 ja osallistumaan upean elopaketin arvontaan.

HALUAN KUTSUA HÄNET ASUMAAN LAPUALLE:

Kutsu läheisesi asumaan Lapualle
Haluan kutsua enemmän kuin 1 henkilön *

Lähettämällä tämän lomakkeen annan Lapuan kaupungille luvan lähettää ilmoittamilleni läheisille Lapua ♥ U -kirjeen tulla asumaan Lapualle. Kirjeessä Lapuan kaupunki kertoo, että juuri minä toivon hänen muuttavan Lapualle.

Lähettämällä lomakkeen osallistun Lapua ♥ U -tuotepalkinnon arvontaan. Palkinto arvotaan 30.7.2021. (Lue tietosuojaseloste.)

Tekevälle on töitä ja työlle tekijöitä

Lapuan maaperä on menestystarinoiden rikastamaa. Kaupunkimme yrityksistä ovat lähtöisin laatutuotteet, mistä Lapua maailmalla tunnetaan, oli sitten kyse patruunoista, designtekstiileistä tai lattiamateriaaleista. Lapua on Suomen yhteistyöhakuisimpia kuntia Suomen Kuntaliiton päättäjätutkimuksen 2020 valossa. Lapualla on tarjolla monipuolisesti töitä eri alojen osaajille sekä lähi- että etätöiden muodossa. Katso vaikka:

Miksi asua kalliilla ahtaasti, kun voi elää maltillisin kustannuksin leveästi?

Lapualta löytyy kodin paikka sekä keskustan sykkeessä viihtyvälle että luonnon rauhaa kaipaavalle. Se on helppoa matematiikkaa: Lapualla asumisen laatu nousee ja kustannukset laskevat. Tutustu monipuolisiin ja edullisiin asumisen muotoihin Lapualla:

Turvallinen tulevaisuus ei ole pelkkää tunnetta

Laadukas varhaiskasvatus ja opetus ovat avaimia turvattuun tulevaisuuteen Lapualla. Opintie alkaa terveissä ja uusissa kouluissa. Taloustutkimuksen teettämän Asukastutkimuksen mukaan turvallisuuden tunne Lapualla on vahva. Kuntalaistutkimus 2020:n mukaan Lapuan kaupungin asukkaat ovat kuntapalveluihinsa tutkimuskuntien tyytyväisimpiä. Eikä ihme! Tutustu opetuspalveluihimme:

Lapsuuden huolettomat kesät ympäri vuoden

Lapua on sekä urbaania energiaa että luonnon rauhaa. Rutkasti tekemistä jokaiseen makuun takaavat Kulttuurikeskus Vanha Paukku, läntisen Suomen suurin monirinteinen laskettelukeskus Simpsiö, virkistysuimala Sateenkaari ja Patruuna-Areenan tapahtumat sekä harrastusmahdollisuudet. Lapualta löytyvät hallit, radat ja välineet niin lajille kuin lajille:

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?