Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Sosiaaliasiamies

Sosiaaliasiamieheen voi ottaa yhteyttä tiistaisin klo 12-13.00 ja keskiviikkoisin klo 8.30-10.00 soittamalla numeroon 040-830 2020 tai sähköpostitse sosiaaliasiamies@seamk.fi.

Sosiaaliasiamiehen tehtävänä on:

  1. Tuottaa sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista annetun lain (812/2000) 24§:n mukaista sosiaaliasiamiestoimintaa.
  2. Neuvoa asiakkaita sosiaalihuoltoon ja varhaiskasvatukseen liittyvissä  asioissa ja tarvittaessa avustaa sosiaalihuollon ja varhaiskasvatuksen  palveluun ja kohteluun liittyvän muistutuksen ja muiden asiakkaiden käytettävissä olevien oikeusturvakeinojen käytössä.

Sosiaaliasiamiehen toiminta-alueeseen kuuluvat seuraavat kunnat: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli ja Ähtäri.

Sosiaaliasiamiehen toimitila sijaitsee SONet BOTNIAn/SeAMKin sosiaali- ja terveysalan yksikön yhteydessä Kampustalolla Seinäjoella osoitteessa Kalevankatu 35, jossa sosiaaliasiamies voi ottaa vastaan asiakkaita. Lisäksi sosiaaliasiamies voi ottaa vastaan asiakkaita sopimuksesta myös kunnan esittämissä tiloissa. Sosiaaliasiamies sopii vastaanottoajat yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Yhteystiedot

Sosiaalikeskus neuvonta

Neuvonta

Avoinna klo 9 – 15. Fax 06 438 4310.

Holappa Taina

sosiaaliasiamies
Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?