Skip to content
Lapuan logo
Tekstin koko
Toggle search

Akuutti- ja kuntoutusosasto

Akuutti- ja kuntoutusosaston potilaspaikkaluku on tällä hetkellä 28. Toimimme toistaiseksi yhdessä kerroksessa. Osasto on lyhytaikaishoidon osasto. (16.9.2020)

Tavoitteena on tukea potilaan omatoimisuutta hänen omien voimiensa ja taitojensa mukaan. Jokaisella potilaalla on yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Toivomme ettei potilaalla olisi arvoesineitä, rahaa tai turvapuhelinranneketta ollessaan osastolla. Emme vastaa arvoesineiden turvallisesta säilyttämisestä. Jokaisella potilaalla olisi hyvä olla henkilökohtaiset hygieniavälineet ja miehillä parranajokone. Toivomme, että omaiset valitsevat keskuudestaan yhden yhteyshenkilön, johon henkilökuntamme voi olla yhteydessä.

Osastolla on tällä hetkellä VIERAILUKIELTO! Saattohoitopotilaiden lähiomaisille vierailut sallitaan osastonlääkärin luvalla.

Osastolla ja kotisairaalassa ollaan käynnistämässä tukihenkilötoimintaa, josta löytyy lisätietoa täältä.

Osastolla on myös mahdollisuus soittaa potilaalle WhatsApp-videopuhelu. Tarkemmat ohjeet saatte puhelimitse.

Osastolla on kameravalvonta ja vartija on tarvittaessa käytettävissä. Jokaisella potilaalla on käytössään hälytysjärjestelmä, jossa on mahdollisuus saada puheyhteys hoitajaan.

Toivomme, että annatte asiakaspalautetta toimintojen kehittämiseksi joko suullisesti, kirjallisesti tai sähköpostitse. Asiakaspalautelaatikko on kummassakin kerroksessa.

Yhteystiedot

Akuuttiosasto

kotiutushoitaja

Akuuttiosasto

potilaspuhelin

Kuntoutusosasto

Jylhä Eeva

Osastonhoitaja
Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?