Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Terveyskeskuksen psykologipalvelut

Terveyskeskuspsykologi Marie Häkkinen

puhelinaika ma 10-12:30 ja to 10-10:30

Jokilaakson neuvolatalo
Siiriläntie 3-5 E, II krs
62100 Lapua

Terveyskeskuspsykologin vastuualueelle kuuluvat aikuisten mielenterveystyö ja opiskeluterveydenhuolto (toisen asteen opiskelijat). Terveyskeskuspsykologi toimii myös alueellisen kriisityön vastuuhenkilönä.

Terveyskeskuspsykologin työssä painottuvat terapeuttinen keskusteluapu ja psykologiset tutkimukset. Työnkuvaan sisältyy ennaltaehkäisevällä otteella myös ryhmien ja luentojen pitämistä. Vastaanotolle voi hakeutua esimerkiksi mielialaoireilun, ahdistuneisuuden, uupumuksen tai elämän erilaisten kriisi- tai muutostilanteiden vuoksi.

Vastaanotto sijaitsee Jokilaakson neuvolatalon yläkerrassa, kasvatus- ja perheneuvolan kanssa samoissa tiloissa. Käynnit ovat maksuttomia, vapaaehtoisia ja luottamuksellisia. Keskusteluavun piiriin voit hakeutua ilman lähetettä. Ajanvaraus hoidontarpeen arvion kautta puhelinajalla (ma 10-12.30 ja to 10-10.30). Palvelujen suuren kysynnän vuoksi sähköpostitse tai tekstiviestillä tehtäviin ajanvarauspyyntöihin ei ole mahdollista vastata. Psykologin tutkimuksiin hakeudutaan ensisijaisesti hoitajan tai lääkärin kautta.

Yhteystiedot

Häkkinen Marie

Terveyskeskuspsykologi

Puh.ajat ma 10-12:30 ja to 10-10:30

Terveyskeskus

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?