Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Sosiaaliasiamies

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat siirtyneet 1.1.2023 Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle.
https://www.hyvaep.fi/

Sosiaaliasiamieheen voi ottaa yhteyttä tiistaisin klo. 12 – 13.00 ja keskiviikkoisin klo. 8.30 – 10.00 soittamalla numeroon 040-830 2020. Puhelinaikojen ulkopuolella voit jättää soittopyynnön sosiaaliasiamiehelle tai kirjoittaa sähköpostia osoitteeseen sosiaaliasiamies@seamk.fi

Sosiaaliasiamiehen tehtävänä on:

  • Tuottaa sosiaalihuollon asiakkaan asemasta ja oikeuksista annetun lain (812/2000) 24§:n mukaista sosiaaliasiamiestoimintaa.
  • Neuvoa asiakkaita sosiaalihuoltoon ja varhaiskasvatukseen liittyvissä  asioissa ja tarvittaessa avustaa sosiaalihuollon ja varhaiskasvatuksen  palveluun ja kohteluun liittyvän muistutuksen ja muiden asiakkaiden käytettävissä olevien oikeusturvakeinojen käytössä.

Sosiaaliasiamiehen toiminta-alueeseen kuuluvat seuraavat kunnat: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli ja Ähtäri.

Sosiaaliasiamiehen toimitila sijaitsee SONet BOTNIAn/SeAMKin sosiaali- ja terveysalan yksikön yhteydessä Kampustalolla Seinäjoella osoitteessa Kalevankatu 35, jossa sosiaaliasiamies voi ottaa vastaan asiakkaita. Lisäksi sosiaaliasiamies voi ottaa vastaan asiakkaita sopimuksesta myös kunnan esittämissä tiloissa. Sosiaaliasiamies sopii vastaanottoajat yhdessä asiakkaan kanssa.

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/