Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Palveluliikenne

Palveluliikenne on asiakkaiden tarpeisiin perustuvaa avointa palveluliikennettä Lapuan kaupungin alueella. Palveluliikenne on suunnattu iäkkäiden ja vammaisten henkilöiden tarpeisiin.

Palveluliikenteessä on kaksi palveluautoa. Matalaan ja tilavaan autoon on helppo nousta ja tarvittaessa kuljettaja avustaa kulkemisessa ja tavaroiden kantamisessa. Myös pyörätuolin käyttäjät voivat käyttää palvelubussia.

Toinen auto palvelee arkisin klo. 8.00 – 16.00. Lisäksi toinen palveluautoista palvelee asiakkaita iltapainotteisemmin maanantaisin ja torstaisin klo. 11.00 – 19.00.

AUTON TILAUS PUH. 050-465 6608

Vaikeavammaisten kuljetuspalvelu on tarkoitettu

  • Asioimiseen
  • Virkistykseen
  • Yhteiskunnalliseen osallistumiseen
  • Työssä käymiseen
  • Opiskeluun

Maksua ei peritä vammaisilta (kuljetuspalvelukortti) eikä hänen saattajaltaan. Kuukaudessa myönnetään 18 yhdensuuntaista matkaa (sekä tarvittaessa yksilöllisen tarpeen mukaan).

Vammaispalveluasetuksen mukaan kuljetuspalveluja myönnetään henkilölle, jolla on erityisiä vaikeuksia liikkumisessa ja joka ei vammansa tai sairautensa vuoksi voi käyttää julkisia joukkoliikennevälineitä ilman kohtuuttoman suuria vaikeuksia. Erityisten vaikeuksien liikkumisessa tulee olla kestoltaan pitkäaikaista, vähintään yli vuoden kestäviä.

Hameed Pia

Johtava sosiaalityöntekijä vammaispalvelut

Pihlajamäki Anne

Sosiaaliohjaaja
Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/