Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Sosiaali- ja terveyspalvelut ovat siirtyneet 1.1.2023 Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle.
https://www.hyvaep.fi/

Tietoa Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastuslaitoksen palveluista ja ajantasaiset yhteystiedot löydät hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta www.hyvaep.fi.

Näitä sisältöjä ei enää päivitetä ja ne tulevat poistumaan vuoden 2023 aikana.

Niittypuisto

Niskalankatu 6 A 1,

62100 Lapua

Niittypuiston asuntola tarjoaa ohjattua asumispalvelua, tukiasumista, tilapäisjaksoja ja itsenäistymisvalmennusta aikuisille asiakkaille. Asuntolassa on yhdeksän asiakaspaikkaa. Asuntolassa asiakkaiden palvelukokonaisuus toteutetaan asiakaslähtöisesti, joten elämänsisältöä suunniteltaessa asiakas on oman elämänsä asiantuntija.

tiarootus Lapuan kaupungin henkilöstölehti Nro 1 / - PDF Free Download

Niittykranni

Asumisyksikkö Niittykranni tarjoaa asumispalvelua kehitysvammaisille aikuisille. Asiakaspaikkoja yksikössä on seitsemän ja palvelu on ensisijaisesti suunnattu nuorten asumiseen. Mahdollisesti yksi asunto jää tilapäiskäyttöön. Henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Asumisyksikkö Niittykrannin toiminta koostuu arjen askareista sekä asiakkaiden yksilöllisistä menoista ja toimista. Työote on ohjauksellinen ja asukkaan toimintakykyä ylläpitävä. Toimintaa ohjaavia arvoja ovat asiakaslähtöisyys, itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen sekä osallistaminen yhteiskunnan normaaleihin palveluihin ja toimintaan.

Niittykranni sijaitsee Niskalankadulla kerrostalon toisessa kerroksessa. Talossa on hissi ja erityisen tuen tarpeet on hyvin huomioitu tiloissa. Valoisat asunnot ovat eri kokoisia :

2×25 neliötä

2×27 neliötä

2×33,5 neliötä

1×39,5 neliötä

Osassa asunnoista on parveke ja keittiötasot. Yhteisiin tiloihin kuuluu keittiö/ruokailutila sekä oleskelutila. Yleiset tilat kalustaa Martela ja asiakkaat omat asuntonsa itse mieleisekseen.

Niittykrannissa on vielä vapaita asuntoja. Mikäli kiinnostuit pienemmän yksikön tarjoamasta kodikkaasta asumisesta ja tuen tarpeesi edellyttävät ympärivuorokautista tukea asumiseen ota yhteyttä : Palveluvastaava Mervi Olli Niskalankatu 6 62100 Lapua, p. 044 4384795 Yhteydenotot puhelimella arkisin klo 8-16 välisenä aikana.

Tule tutustumaan!

 

Sosiaalikeskus neuvonta

Neuvonta

Avoinna

ma-to klo 9.00 – 15.00

pe klo. 9.00 – 13.00

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/