Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Hyvinvoiva Lapua – kiusaamisesta toipuminen ja kiusatun tukeminen

  • 17.11.2021 18:00-20:00
Alajoki-sali, Kulttuurikeskus Vanha Paukku

Kansalaisopisto on mukana kaupungin yhteisessä kiusaamisen vastaisessa kampanjassa. Tämä luentosarja antaa arvokkaita työkaluja kiusaamisen ennaltaehkäisemiseen sekä kiusatun tukemiseen. Kouluttajina toimivat Tina Holmberg-Kalenius ja Niina Laturi, Kiusaamisasioiden Tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku.

Kiusatuksi joutuminen vaikuttaa ihmiseen kokonaisvaltaisesti ja voi johtaa masentumiseen, mielenterveysongelmiin tai syrjäytymiseen. Lapsuudessa tai nuoruudessa koetun kiusaamisen varjo voi ulottua myös opiskelu- ja työelämään.

Ratkaisuja omaan tilanteeseen ja eteenpäin pääsemiseksi voi löytyä omasta itsestä, ryhmän tuesta tai yksittäisten ihmisten selviytymistarinoista. Oivallusten kautta ihminen alkaa näkemään uusia mahdollisuuksia omassa elämässään. Tämä vaikuttaa ihmisen toimintakykyyn eheyttäen ja vapauttaa elämään normaalia arkea. Luennolla käsitellään elämänhallinnallisia asioita, kiusaamisen jälkihoitoa ja annetaan tietoa siitä, mihin kiinnittää huomiota kiusatun tukemissa.

Luento on keskiviikkona 17.11. klo 18-20.00 Alajoki-salissa.

Jos haluat seurata luentoa etänä, sinun tulee ilmoittautua ennakkoon 17.11. klo 14 mennessä. Muista antaa sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle sähköpostiin etäyhteyslinkin.

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.

Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/