Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Viljelijä välittää – valokuvanäyttely

  • 18.1.2023-18.2.2023
Patruunagalleria, Kulttuurikeskus Vanha Paukku, Vanhan Paukun tie 1, Lapua

Maaseudulla työskennellessä luonnon kanssa ollaan vuorovaikutuksessa päivittäin. Uudistuvat luonnonvarat ja niiden kestävä käyttö ovat maa- ja metsätalouden perusta. Ne ovat myös keskeisessä roolissa monien ilmasto- ja ympäristöongelmien ratkaisemisessa.
Suomalainen viljelijä välittää ja toimii vastuullisesti, oli sitten kysymyksessä eläinten hyvinvointi, maaperän kunto, ilmasto tai luonnon monimuotoisuus. Eläinten hyvinvoinnista huolehditaan pitkäjänteisellä työllä ja rautaisella ammattitaidolla. Kestävä maa- ja metsätalous hoitaa pellot ja metsät siten, että maa säilyy viljavana ja metsät tuottavina yli sukupolvien.
MTK-Etelä-Pohjanmaa järjesti vuonna 2022 Viljelijä välittää -valokuvakilpailun. Raati on valinnut kilpailuun lähetetyistä upeista kuvista teeman mukaisen parhaimmiston, ja nämä kuvat ovat esillä Patruunagalleriassa.
Valokuvanäyttelyn avajaiset pidetään Patruunagalleriassa perjantaina 20.1.2023 klo 15 alkaen. Paikalla avajaisissa ovat muun muassa näyttelykuvien kuvaajat kertomassa omista kuvistaan. Avajaispuheen pitää valokuvakilpailuidean keksinyt Johanna Nelimarkka.

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/