Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Tiedätkö sopivan henkilön töihin Lapualle?
Vinkkaa hänet meille 2.7.2022 mennessä ja voit tienata 100 €!

Tunnetko henkilön, joka voisi tulla osaksi kasvavaa joukkoamme Lapualle? Asukaslukumme on kovassa kasvussa ja Lapualla riittää tilaa kaikille.

Entä oletko lapualainen ja haluaisit, että ystäväsi muuttaa tänne? Lapualaiset yritykset rekrytoivat syksyllä 2022 uusia työntekijöitä ja haluaisivat kuulla, ketkä voisivat sopia heille töihin. Henkilö voi olla Lapualta tai muualta. Onnistuneeseen rekrytointiin johtanut vinkkaaja saa palkinnoksi 100 €! (Rekrytoinnin pitää realisoitua 30.9. 2022 mennessä).

Vinkattujen potentiaalisten uusien lapualaisten kutsuvierastilaisuus

Lapuan kaupunki lähettää kaikille vinkatuille potentiaalisille uusille lapualaisille kutsun Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa 30.7.2022 klo 14.00 järjestettävään tilaisuuteen.

Tilaisuuteen osallistuvat pääsevät kuulemaan Lapuan kaupungin asumis-, työ-, opiskelu- ja harrastusmahdollisuuksista. Myös uusia työntekijöitä etsivät yritykset ovat paikalla.

Tilaisuuden päätteeksi kutsuvieraille jaetaan pääsylippu illan Vanhan Paukun festareille.

Vinkkaa työntekijä Lapualle!

 

Vinkkikampanja on loppunut.

Nämä yritykset ja organisaatiot ovat mukana rekrytointikampanjassa ja etsivät uusia tekijöitä

Nammo Lapua Oy

Nammo Lapua Oy on perustettu vuonna 1923. Nykyään tehtaalla on 150 työntekijää. Nammo Lapua keskittyy ensisijaisesti korkealaatuisiin pienikaliiperisiin ampumatarvikkeisiin maali- ja urheiluampujille, metsästäjille ja lainvalvontaviranomaisille.

Lapuan Kankurit

Alussa on lanka. Siitä me kudomme hyvää elämää, vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Juuremme ulottuvat vuoteen 1917.

Me kudomme puhtaista luonnonmateriaaleista; pellavasta ja villasta. Me kudomme suomalaista designia, jonka inspiraatio syntyy Suomen puhtaasta ja karusta luonnosta. Vastapainona pohjoisen hyytävälle ilmastolle kudomme tekstiileihimme roppakaupalla lämpöä ja pehmeyttä.

Annala Kutomo

Annalan kutomo sijaitsee Lapualla, Lankilankosken rannalla. Annala on ainoa jäljellä oleva suomalainen huonekalukankaita valmistava yritys, ja se haluaa palvella asiakkaitaan seuraavatkin 60 vuotta valmistamalla laadukkaita kankaita vastuullisesti.

HelaSteel Oy

Olemme hitsaukseen ja kokonaistoimituksiin erikoistunut konepaja. Valmistamme tuotteita vaativiin käyttötarkoituksiin kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille.

Perinteisen osaamisemme tukena toimii uusin teknologia, joka mahdollistaa niin raskaiden kuin keskiraskaidenkin kappaleiden käsittelyn ja projektien nopean läpimenon.

Sekä sarjatuotanto että projektitoimitukset ovat meille arkipäivää.

Veljekset Ala-Talkkari Oy

Veljekset Ala-Talkkari Oy on ympäristöystävällisten lämmitysjärjestelmien (puulämmitys) asiantuntija, jolla on 60 vuoden kokemus alalta. Lämmitysjärjestelmämme soveltuvat omakotitalon lämmittämisestä suurten kiinteistöjen lämmitykseen (mm. maatilat, teollisuusrakennukset). Tuotteisiimme kuuluvat myös ympäristönhoitokoneet, eli valmistamme traktorikäyttöiset V-lumilingot, poikittaisruuviset lumilingot sekä hiekoittimet. Suoritamme myös alihankintakoneistusta erilaisille asiakasryhmille. Pääkonttorimme sekä tehtaamme sijaitsevat Lapuan Hellanmaassa, Etelä-Pohjanmaalla.

Lapuan kaupunki

Lapualla emme tee ”joko tai” vaan ”sekä että”. Otamme askeleen eteenpäin hyvästä ja pyrimme päivittäin parempaan. ”Sekä että” -asenne pitää Lapuan avoimena uusille ideoille, kasvulle ja kehitykselle. Yhteishenki, yritteliäisyys ja innovaatiot tekevät Lapuan tulevaisuudesta turvallisen.


 

Tutustu myös näihin linkkeihin

Testaa, mikä lapualainen horoskooppimerkki olet!

Yötaivaalle on noussut kuusi uutta lapualaista horoskooppimerkkiä. Tee testi ja selvitä omasi – saat samalla ennustuksen kesälle 2022!

Muuttajan tietopaketti

Oletpa sitten suunnittelemassa muuttoa Lapualle tai jo meille muuttanut, niin tältä sivulta löydät kootusti kaiken, mitä uuden lapualaisen kannattaa tietää.

Avoimet työpaikat

Lapualla tekevälle on töitä ja työlle tekijöitä. Lapualla on tarjolla monipuolisesti töitä eri alojen osaajille sekä lähi- että etätöiden muodossa.

Asunnot ja tontit

Lapualla asumisen laatu nousee ja kustannukset laskevat. Vaihtoehtojen runsaus on täällä voimavara, sillä tarjoamme kaikille sopivaa asumista.

Haluaisitko lisätietoa?

Ota yhteyttä

Mervi Mikkola
yhteyspäällikkö
puh. (06) 4384052 tai 044 438 4052
mervi.mikkola@lapua.fi

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?