Tekstin koko
Toggle search

Poutun koulun vanhempaintoimikunta

Vanhempaintoimikunta edustaa kaikkia huoltajia. Sen tehtävänä on lisätä koulun ja kotien välistä yhteistyötä ja huoltajien vaikutusmahdollisuuksia koulutyöhön liittyen. Vanhempaintoimikunta toimii keskustelufoorumina ja ideoijana koulun toiminnan tukemisessa ja kehittämisessä. Se voi järjestää erilaisia tapahtumia ja varainkeräämistä.

Erityisen tärkeä tehtävä vanhempaintoimikunnalla on järjestää tilaisuuksia, joissa huoltajat tutustuvat toisiinsa. Vanhempaintoimikunnan toiminnan määrittävät käytännössä huoltajat itse sellaiseksi, mihin huoltajien aika ja voimavarat riittävät. Kehitysehdotukset vanhempaintoimikunnan toiminnan ja tempausten suhteen ovat aina tervetulleita – sekä ideoille että ahkerille käsiparille on aina käyttöä!

Toivottavasti mahdollisimman moni huoltaja lähtee mukaan yhteiseen toimintaan ja tutustuu samalla lastensa kavereiden huoltajiin. Yhdessä tekemällä ja toimimalla luomme turvallisen kasvuympäristön lapsille.

Poutun koulun vanhempaintoimikunta:

Kiviaho Anne, Koskiahde Tiina, Lahdensuo Janne, Lepistö Hanna, Lindberg Hanna, Mäki-Fossi Marko ja Perämäki Riitta. Sihteerinä toimii rehtori.