Tekstin koko
Toggle search

Kodin ja koulun päivä Ritavuoren koululla 

lauantaina 30.9.23 klo 9.00-12.00

 

Kodin ja koulun välinen yhteistyö ja yhdessä tekeminen on tärkeää. Tavoitteena on viettää mukava aamupäivä perheen, opettajien ja koulukavereiden kesken. Tällä lauantaipäivällä korvataan työpäivä 10.05.2024. Jos oppilas on estynyt osallistumaan lauantain koulupäivään, huoltaja täyttää etukäteen loma-anomuksen Wilmassa.

 

1.-4. -luokkalaiset viettävät päivän koululla. Koulupäivä alkaa klo 9.00 omassa oppimisympäristössä perheen kanssa. Oppilas kiertää huoltajansa kanssa erilaisia pisteitä sisällä ja ulkona. Koululaisille tarjotaan retkieväs. Koululla palvelee vanhempainyhdistyksen kioski (käteismaksu).

 

5.-6. luokkalaiset viettävät koulupäivän maastossa retkeillen. Koulupäivä alkaa klo 9.00 kokoontumisella koulun pihalla. Kierrämme päivän aikana karttaan merkityn reitin (n. 7km), jonka jälkeen oppilaat syövät eväät laavulla. Laavulla on oppilaalle tarjolla makkaraa, leipä ja pillimehu. Omia eväitä voi ottaa mukaan. Vanhemmatkin voivat halutessaan paistaa omia makkaroita laavulla. 

 

Perheet, joissa on oppilaita 1.-4.-luokalla ja 5.-6. -luokalla, voivat valita kumpaan toimintaan osallistuvat. Jos molemmat huoltajat pääsevät osallistumaan, voivat he valita myös eri toiminnat (toinen lähtee retkeilemään ja toinen puuhailee koululla).