Tekstin koko
Toggle search

Tanssin- ja liikunnanopettajan virka auki

Tanssin- ja liikunnanopettajan opetusvelvollisuus koostuu pääasiallisesti 5-16 vuotiaiden lasten ja nuorten taiteen perusopetuksesta baletissa taidekoulussa, lisäksi vahvuuksiesi mukaisesti tanssin ja liikunnan opetuksessa kansalaisopistossa. Muun työn osuus koostuu mm. tanssin ja liikunnan opetuksen suunnittelusta taidekoulussa ja kansalaisopistossa, pedagogisesta kehittämisestä, oppilasnäytösten suunnittelusta ja toteutuksesta, koreografioineen, ainerajat ylittävästä yhteistyöstä sekä taidekoulun ja kansalaisopiston kehittämistyöstä.

Odotamme hakijalta vähintään tanssinopettajan (AMK) koulutusta, kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentemisestä, taiteen perusopetuksen tuntemusta ja opetuskokemusta, suuntautumista erityisesti baletin opettamiseen ja kykyä suunnitella koreografioita. Kokemus taidekoulussa ja kansalaisopistossa työskentelystä sekä opetussuunnitelmatyöstä katsotaan eduksi. Arvostamme kehittävää ja innostavaa työotetta sekä yhteistyökykyä.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilpöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asestuksen (986/1998) mukaisesti. Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, virka voidaan täyttää määräaikaisesti kelpoisuutta vailla olevalla hakijalla.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämisestä annetun lain (504/2002 perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Haku aukeaa 17.4. ja päättyy 28.4. klo 16.00. Hakemukset kuntarekryn kautta.

 

Lisätiedot rehtori Mari Takamaa 044 438 4530 mari.takamaa(at)lapua.fi