Tekstin koko
Toggle search

Balettiyhdistys Illuusia  

Balettiyhdistys Illuusia ry on perustettu jo n. 30 vuotta sitten mahdollistamaan baletin opetus Lapualla. Sääntömuutoksen jälkeen sen toiminta on taas käynnistymässä syksyllä 2023  Lapuan Taidekoulun balettioppilaiden vanhempainyhdistyksenä.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea tanssin opetusta ja tanssia harrastuksena Lapualla ja sen lähiympäristössä sekä kasvattaa kiinnostusta taidetanssiin, erityisesti balettiin. Yhdistys edistää Lapuan taidekoulun oppilaiden vanhempien sekä Lapuan taidekoulun välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä ja tuo esille oppilaiden ja vanhempien näkemyksiä tanssin opetusta koskevissa kysymyksissä. 

Yhdistys myös järjestää balettinäytöksiä ja muita taidetilaisuuksia yhdessä Lapuan taidekoulun ja kansalaisopiston kanssa ja voi avustaa taloudellisesti tanssijoiden esiintymisasujen hankinnassa. Taidetanssiin liittyviä opinto- ja harrastusmatkoja on myös mahdollista järjestää.

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voidaan hyväksyä Lapuan taidekoulun ja Lapuan kansalaisopiston  täysi-ikäiset oppilaat, oppilaiden vanhemmat, huoltajat sekä henkilöstö. Yhdistyksen kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö. 

Yhdistyksen hallitus valitaan vuosikokouksessa syksyisin. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, ota yhteyttä baletinopettaja Minja Rantalaan (minja.rantala@lapua.fi/0444384547).

 

Minja Rantala

tanssin- ja liikunnanopettaja

Päätoiminen opettaja