Tekstin koko
Toggle search

Mikä on kaikukortti?

Kaikukortti on kortti, jolla voit osallistua ilmaiseksi kansalaisopiston kursseille.

Kuka voi saada Kaikukortin?

Voit saada Kaikukortin, jos olet vähintään 16-vuotias, sinulla on heikko rahatilanne ja olet asiakkaana jossain seuraavista palveluista:

aikuissosiaalityö

ohjaamo Lapua

etsivä nuorisotyö

diakoniatyö

Et tarvitse todistusta tuloistasi, jotta voit saada Kaikukortin. Pyydä kortti siitä palvelusta, jossa olet asiakkaana. Kortti on henkilökohtainen, eli vain sinä itse voit käyttää korttia. Kortti on maksuton. Kaikukortti on voimassa vuoden 2024 loppuun saakka.

Kaikukortilla voit osallistua myös muiden paikkakuntien Kaikukortti-tarjontaan. Tutustu Kaikukorttiin valtakunnallisilla Kaikukortti-sivuilla (yleiskielinen sivu).

Näin käytät Kaikukorttia Lapuan kansalaisopistossa

Kaikukortilla voit saada kaksi (2) Lapuan kansalaisopiston kurssia ilmaiseksi lukuvuoden aikana.

Jos haluat varata opiskelupaikan, ilmoittaudu opiskelijaksi haluamallesi kurssille. Voit ilmoittautua kansalaisopiston kursseille

sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta

soittamalla numeroon 044 438 4531

käymällä toimistossamme. Toimisto on auki arkisin klo 9.00-15.00.  Opiston toimisto on Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa, Vanhan Paukun Tie 1. Sisäänkäynti Ison tehtaan päätyovesta, kansalaisopiston ja musiikkiopiston sisäänkäynnistä.

Kaikukortilla ET voi saada seuraavia kursseja

musiikin yksilöopetus

taiteen perusopetus

opintopassi

koulutukset, joista saa jonkin pätevyyden  (esim. hygieniapassikurssi)

Kaikukortilla et voi maksaa materiaalimaksuja. Kaikukortin kanssa et voi samanaikaisesti käyttää muita maksualennuksia.  Kaikukortilla pääset kurssille sekä konsertteihin ja esityksiin vain, jos paikkoja on vapaana.

Kun ilmoittaudut kurssille, hyväksyt kansalaisopiston yleiset peruutusehdot. Jos ilmoittaudut kurssille ja et peru kurssia peruutusehtojen mukaisesti, menetät oikeutesi maksuttomaan kurssiin. Kurssipaikka annetaan toiselle opiskelijalle. Sinun tulee näyttää oma kaikukorttisi kansalaisopiston toimistossa ennen kurssin alkua.