Tekstin koko
Toggle search

Opiskelijaraati

Lapuan kansalaisopiston opiskelijaraati aloittaa toimintansa keväällä 2024. Opiskelijaraadin tehtävänä on osallistua opiston toiminnan kehittämiseen ja tuoda opiskelijoiden ääni kuuluviin lukuvuosittain vaihtuviin teemoihin liittyen. Opiskelijaraati kokoontuu muutaman kerran lukuvuodessa keskustelemaan kauden teemaan liittyvistä, ajankohtaisista aiheista. Ryhmässä työskennellen arvioidaan opiston toiminnan vahvuuksia ja kehittämiskohtia. Mitä positiivista voisimme nostaa esiin ja mitä voisimme tehdä paremmin. Opiskelijaraadin näkökulma on opiston kehittämistyössä tärkeä ja oleellinen.

Lukuvuoden 2024-2025 teemana on hyvinvointi ja saavutettavuus

Syksyllä 2023 aloitimme HYVÄ-opisto -hankkeen, jonka yhtenä tavoitteena on saavutettavuuden arvioiminen. Lukuvuoden 2024-2025 raadin tehtävänä keväällä osallistua kurssisuunnitteluun, syksyllä arvioimme saavutettavuutta ja esteettömyyttä ja hyvän väestösuhteen edellytyksiä. Jos aihe kiinnostaa sinua, tule mukaan opiskelijaraatiin.

Tervetuloa mukaan opiskelijaraatiin

Opiskelijaraatiin voi ilmoittautua itse tai siihen voidaan kutsua jäseniä. On tärkeää, että mukana on mahdollisimman laajasti erilaisia opiskelijoita. Toivomme saavamme mukaan myös henkilöitä, jotka eivät vielä ole opiskelijana kansalaisopistossa. Raadin toiminta-aika on aina yksi vuosi. Kutsumme raatiin 10-15 henkilöä. Emme maksa raatilaisille palkkioita, mutta järjestämme maukkaat palaveritarjoilut.

Voit ilmoittautua opiskelijaraatiin
tästä linkistä