Tekstin koko
Toggle search

Tervetuloa meille!

Lapuan kansalaisopisto on opiskelijan ja harrastajan toinen koti. Tarjoamme mukavaa yhdessäoloa, oppia uudesta ja mielekästä tekemistä niin lapsille kuin aikuisille. Monipuolinen kurssitarjontamme elää ajassa kiinni, paikallisia koulutus- ja harrastustarpeita kuunnellen.

 

Kurssi-ilmoittautuminen on auki!

Etkö löydä etsimääsi?

Tästä pikalinkit yhteystietoihin, ilmoittautumiseen ja taidekoulun kotisivuille

Kansalaisopisto Instagramissa

Luennolla Andrea Burci johdattaa meidät lyhyelle seikkailulle tutustumaan Leonardo da Vincin elämään Italiassa ja hänen hämmästyttäviin mestaritöihinsä. Luennolle on vapaa pääsy!

#leonardodavinci #historia #sivistys #jatkuvaoppiminen #lapuankansalaisopisto #hyviäuutisialapualta
...

Järjestyksenvalvojan peruskurssiin sisältyy teorian lisäksi voimankäytön ja turvatarkastusten harjoittelua sekä ensiapu-, pelastus- ja alkusammutuskoulutusta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen opiston kotisivujen kautta tai 📞 toimistolle. Ilmoittaudu viimeistään 19.3!

#järjestyksenvalvoja #turvallisuus #jatkuvaoppiminen #lapuankansalaisopisto
...

Pidä pieni tauko ja huolehdi omasta ja läheistesi hyvinvoinnista! Nuotioretken ehtii toteuttaa hyvin myös työpäivän jälkeen.

Tee tikkupullataikina valmiiksi kotona. Taikina pussiin, kahvit ja kaakaot termokseen ja suunta porukalla kohti Ritavuoren, Fröökynän, Hiihtomajan tai Simpsiön rinteen laavua!

Tikkupullataikina
3 dl vehnäjauhoja
3 rkl sokeria
1 tl kuivahiivaa
ripaus kardemummaa
ripaus suolaa
1 1/2 dl maitoa
25 g pehmeää voita

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää seos kädenlämpöiseen maitoon ja vaivaa taikina hyvin. Lisää lopuksi voi. Lisää hieman jauhoja, jos taikina jäi löysäksi. Anna kohota hetken aikaa. Muotoile taikina nauhoiksi ja kierrä tikun ympärille. Paista nuotiolla , kunnes et malta enää odottaa 😋

#tikkupulla #yhdessäolo
#lapuankansalaisopisto
#hyviäuutisialapualta
#vahvuutenavälittäminen
...

Paikallishistorian ystäville kiinnostava luento tulossa! Lapualla sijaitsevalla Kosolan talolla on poikkeuksellisen värikäs ja kiehtova tarina alkaen vuodesta 1861. Tarinaan mahtuu niin häjyjä, vallesmanneja, körttiläisyyttä, kapinahenkeä ja paljon muuta. Luennolla käsitellään talon historiaa, restaurointia ja uutta toimintaa, jonka tavoitteena on mahdollistaa Kosolan talon säilyminen paikallaan myös jatkossa. Luennoitsijana Taina Hautamäki.

Mikäli haluat seurata luentoa etänä, ilmoittaudu luennolle etukäteen, niin lähetämme sinulle osallistumislinkin!

#historia #paikallishistoria #lapua #kosolantalo #lapuankansalaisopisto #hyviäuutisialapualta
...

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.