Tekstin koko
Toggle search

Tervetuloa opistolaiskuntaan!

Lapuan kansalaisopiston opistolaiskunta ry. on yhdistys, jonka jäseneksi voi liittyä jokainen kansalaisopiston kursseilla opiskeleva sekä opiston opettajat ja muu henkilökunta. Yhdistyksen tavoitteena on innostaa kaikkia kansalaisopistolaisia opinnoissaan ja harrastuksissaan sekä järjestää yhteistä toimintaa ja luoda yhteishenkeä.

Opistolaiskunta toimii linkkinä opiskelijoiden, henkilökunnan ja kaupungin päättäjien välillä ja välittää tietoa opiskelijoiden toiveista ja tarpeista. Yhdistyksen kautta voi vaikuttaa kansalaisopiston toimintaan ja kurssivalikoimaan.

Lapuan kansalaisopiston opistolaiskunta ry. on Kansalaisopistojen liiton jäsen. Voimme lähettää edustajan liiton yhteisiin koulutustilaisuuksiin verkostoitumaan ja vaikuttamaan. Keräämme varoja toimintaamme järjestämällä arpajaisia, myyjäisiä ja kahvituksia. Varoilla lahjoitamme opiskelijoille ja tuntiopettajille stipendejä, myönnämme avustuksia lasten ja nuorten kurssimaksuihin, sekä järjestämme opiskelijoille kulttuuri- ja virkistystoimintaa.

Tervetuloa mukaan!

Lapuan kansalaisopiston opistolaiskunta ry.n 2023 sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 22.11.2023 klo 18.30 kansalaisopiston luentoluokassa,
Kulttuurikeskus Vanha Paukku, Vanhan Paukun tie 1, 61200 Lapua.

Tuija Juppo

Tekstiilityön aineiden opettaja

Päätoiminen opettaja