Tekstin koko
Toggle search

Tervetuloa meille!

Lapuan kansalaisopisto on opiskelijan ja harrastajan toinen koti. Tarjoamme mukavaa yhdessäoloa, oppia uudesta ja mielekästä tekemistä niin lapsille kuin aikuisille. Monipuolinen kurssitarjontamme elää ajassa kiinni, paikallisia koulutus- ja harrastustarpeita kuunnellen.

 

 

Selaa lukuvuoden 2023-2024 ohjelmaa

Ilmoittautuminen uusille kursseille aukeaa sunnuntaina 13.8.2023 klo 9.00

Etkö löydä etsimääsi?

Tästä pikalinkit yhteystietoihin, ilmoittautumiseen ja taidekoulun kotisivuille

Kansalaisopisto Instagramissa

Professori Erkki Korpimäki pitää ensi keskiviikkona 27.9. luennon Alajoki-salissa. Aiheena Pöllöt ilmastonmuutoksen ja elinympäristön häviämisen puristuksessa.

Joset pääse Alajoki-saliin paikalle ja haluat seurata luentoa etänä, ilmoittaudu Lapuan kansalaisopiston sivuilla ja lähetämme linkin. https://uusi.opistopalvelut.fi/lapua/fi/course/6244

kulttuurikeskusvanhapaukku #lapuankansalaisopisto #pöllöt #pöllöluento #Ilmastonmuutos
...

Kuluvalla viikolla vietetään valtakunnallista muistiviikkoa. Teemana on Hyvää elämää muistiystävällisessä yhteiskunnassa ja näkökulmana on muistisairaan kohtaaminen.

Järjestämme Muistikummituokion torstaina 21.9. Klo 14.00-15.30 Alajoki-salissa @kulttuurikeskusvanhapaukku

Tuokiossa oivalletaan yhdessä viisi asiaa muistisairauksista ja keinoja kohdata muistisairas ihminen arvostavasti ja lämpimästi.

Tule paikan päälle Alajoki-saliin tai osallistu etänä! Etäosallistumista varten ilmoittaudu muistikummituokioon opiston kotisivuilla tai soittamalla toimistolle. Lähetämme tällöin sähköpostiisi osallistumislinkin.

Yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan muistiyhdistyksen kanssa.

#vahvuutenavälittäminen #lapuankansalaisopisto #muistiviikko #muistikummituokio #kansalaistaidot @muistiliitto
...

Viikonlopussa huovutetaan juttuja oman tarpeen ja halun mukaan. Taulu, saunahattu, kuuleri, istuinalunen, laukku, huopakangas, kolmiulotteiset asiat, esineet ja hahmot. Hyvin huovutettu huopa kestää aikaa ja paranee käytössä. Voi huovuttaa myös neulalla. Kurssi sopii kaiken tasoisille ja ikäisille huovuttajille.

https://uusi.opistopalvelut.fi/lapua/fi/course/6320/

#lapuankansalaisopisto #huovutus #huovutuskurssi #neulahuovutus #märkähuovutus
...

Tule keskiviikkona seuraamaan Alajoki-saliin Jyväskylän yliopiston kaikille avointa ja ilmaista Ikääntyvien yliopiston luentoa. Luennoitsijana professori Vappu Taipale. Lapuan kansalaisopisto esittää luennon etäyhteydellä. Luentoa ei ole mahdollista seurata kotoa.

https://uusi.opistopalvelut.fi/lapua/fi/course/6359/

#lapuankansalaisopisto #ikääntyvienyliopisto #ikääntyminen
...