Tekstin koko
Toggle search

Lapuan kansalaisopiston kursseille Kaikukortilla!

Kaikilla on oikeus kulttuuriin ja taiteisiin, vaikka oma rahatilanne olisikin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti. Kaikukortilla voit hankkia lippuja ja kurssipaikkoja Kaikukortti-toiminnassa mukana oleviin kohteisiin ja tapahtumiin. Kortti on henkilökohtainen, eikä se maksa mitään. Kaikukortti-kokeilu kestää Lapualla vuoden 2024 loppuun asti.

Kaikukortilla voit hankkia Lapuan Kaikukortti-tarjonnan lisäksi maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja myös muiden Kaikukortti-alueiden tarjontaan. 

Kuka voi saada Kaikukortin Lapualla?

Voit saada Kaikukortin, jos olet vähintään 16-vuotias, sinulla on heikko rahatilanne ja olet asiakkaana aikuissosiaalityössä, etsivässä nuorisotyössä, Ohjaamossa tai diakoniatyössä. Pyydä oma Kaikukorttisi taholta, jonka asiakkaana olet. Kortinjakajataho arvioi mahdollisuutesi saada Kaikukortti. 

Mihin Kaikukortti käy kansalaisopistossa?

Kaikukortilla voit saada kaksi Lapuan kansalaisopiston kurssia ilmaiseksi lukuvuoden aikana. Jos haluat varata opiskelupaikan, ilmoittaudu opiskelijaksi haluamallesi kurssille. Voit ilmoittautua kansalaisopiston kursseille  soittamalla numeroon 044 438 4531 tai  käymällä toimistossamme. Ilmoittautuessasi kerro, että sinulla on Kaikukortti. Lisätietoja kursseista, joille voit osallistua Kaikukortilla löydät kansalaisopiston kotisivuilta

Tarkemmat tiedot kaikista Lapuan Kaikukortin käyttöpaikoista löydät Lapuan kaupungin Kaikukortti sivustolta: https://lapua.fi/kaikukortti/ . Sivustolle päivittyvät vuoden 2024 aikana myös uudet Kaikukortti -kohteet.