Lapua Musiikkiopisto Logo
Tekstin koko
Toggle search

Lapuan musiikkiopistossa soitto soi ja laulu kaikuu! Tarjoamme laadukasta opetusta kaikille ikäryhmille, aina vauvaikäisen musiikkileikkikoulusta lasten, nuorten ja aikuisten soitonopetukseen.

Opetussuunnitelmamme perustuu taiteen perusopetuksen musiikin laajaan oppimäärään ja on tasolta toiselle etenevää. Opinnot ovat mahdollisuus saada tarvittavat tiedot ja taidot elinikäiseen musiikin harrastamiseen ja niin halutessaan valmiudet hakeutua musiikkialan ammattiin. Järjestämme myös n. 60 pääsymaksutonta konserttia ja tapahtumaa vuodessa.

Musiikkiopisto Instagramissa

Valitettavasti joudumme perumaan konserttimme ajalla 18.1-8.2.2021 perustuen AVIn kokoontumiskieltoon (kts. linkki).

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69898387

Jatkamme lähiopetusta turvallisuusseikat huomioiden.
...

Pohjautuen AVIn määräyksiin ajalle 2.12.-21.12.2020 ja AVIn ja Nyrkin alueelle antamiin suosituksiin (kts.liite) on ylläpitäjä Lapuan kaupunki linjannut seuraavaa :

- siirrymme etäopetukseen 3.12.-21.12.2020
- kaikki joulukuun konsertit on peruttu em. ajalla

Opetuksen järjestämisestä:
- opettajasi on sinuun/kotiväkeen yhteydessä opetuksen järjestämisestä
- yksilö-, MUPE- ja NUPA-opetus toteutetaan normaalin lukujärjestyksen mukaan perheelle mahdollisella välineellä (tietokone, tabletti, puhelin) sovelluksilla kuten Google Meet, Zoom, Whatsup-videopuhelu
- musiikkileikkikoululaisille toteutetaan opetusvideot
opettajat ovat yhteydessä orkestereihin ja bändeihin

Suunnitellut Soivien kokonaisuuksien PO1-PO4-suoritukset:
- opettajan kanssa sovitaan siirretäänkö kevätlukukaudelle vai toteutetaanko videoimalla/etäyhteyksin

Konsertit
- suunnitellut esitykset siirretään kevätlukukauden konsertteihin
- orkesteri- ja bändikonsertit pyritään toteuttamaan alkuvuodesta harjoitellulla ohjelmistolla mikäli lähiopetus on mahdollista

Toimisto
- palvelee puhelimitse ja meilitse

Kevätlukukausi alkaa to 7.1.2021 ja sen opetusjärjestelyistä infoamme erikseen alueen sen hetkisiin määräyksiin/suosituksiin pohjautuen.

Kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä voit olla yhteydessä rehtori Katja Tuulariin, p. 044-438 4540, katja.tuulari@lapua.fi
...

Eilisiin 1.12. annettuihin AVI:n päätöksiin perustuen emme voi valitettavasti ottaa yleisöä paikalle tämän illan pienten jousisoittajien konsertteihin. Ettei kauden loppuhuipennus jäisi kokonaan pois, toteutamme illan seuraavasti:

klo 17.00-17.45 Juniorijouset 
klo 18-18.30 Meidän orkka 

Orkesterit soittavat ohjelman ilman yleisöä, rehtori videoi esitykset. Videokooste kaikkien jousiorkestereiden konsertista koostetaan ja suljetun Youtube-kanavan linkki jaetaan perheille vklla 50 sähköpostitse.
...

Musiikkiopistomme Jousiorkesterit konsertoivat ensi viikolla 🎶

ma 30.11. klo 17.30 Jousiorkesterin konsertti
ma 30.11. klo 19.00 Kamariorkesterin konsertti
ke 2.12. klo 18.00 Jousiorkesteri Meidän Orkan ja Juniorijousten konsertti

Harmittavasti emme kuitenkaan voi kutsua kaikkia halukkaita paikalle, esiinnymme lähinnä esiintyjien kotiväelle (1 kuulija/soittaja). Pidämme konserttien osallistujamäärän n. 50 henkilössä turvavälien mahdollistamiseksi, tilaisuuksissa maskisuositus.

#taiteenperusopetus #kulttuurikeskusvanhapaukku #lapuankaupunki_official #parastalapualle
...

Vaikka emme voikaan kutsua yleisöä paikalle, on syytä kertoa tästä mainiosta Beethovenin 250-vuotisjuhlavuoden konsertistamme :) Kuvitetun konsertin esiintyjien kotiväki saa kuulla mm. kuinka Für Elise svengaa espanjalaisittain ja kuka oli Elise, jolle Beethoven omisti sävellyksensä.

Konsertin tekee erityiseksi myös se, että sen suunnittelussa ja toteutuksessa on ollut oppilaitamme valinnaisten opintojen puitteissa. Hienoa työtä on tehty opettajamme Tiina Karhu-Ahtosen johdolla :)
#lapua #innostavaayhteistyotaonnistuen #hyviäuutisialapualta #beethoven250
...

Ystävät! Tänä syksynä musiikkiopistomme konserteissa noudatamme max 50 läsnäolijan suositusta ja siksi esiinnymme lähinnä esiintyjien kotiväelle. Tälläkin viikolla kuitenkin live-konserttimme ke 28.10. ja to 29.10. Klo 19 Alajoki-salissa, kotiväen iloksi 😊
Kuvassa kaverukset Ilona ja Emma lokakuisessa Iltamusiikissamme
#taiteenperusopetus #hyviäuutisialapualta #annasensoida
...

Syyslomalta ensilumimaisemiin palatessamme opetus jatkuu tänään ma 19.10. alkaen normaalisti lähiopetuksessa.

Myös Iltamusiikki järjestetään to 22.10. Kaikissa konserteissa rajaamme osallistujamäärän (soittajat, opettajat, yleisö yhteensä) 50 henkilöön. Konserteissa suosittelemme yleisölle maskin käyttöä. Alajoki-salissa on huomioitu turvavälit.

Orkesteriharjoitukset järjestetään Alajoki-salissa ja mikäli tämä ei onnistu tilan varauksen vuoksi harjoitus jaetaan kahteen osaan opettajan antamien ohjeiden mukaan. Opettaja infoaa mikäli näin toimitaan.

Muistutuksena vielä seuraavat ohjeet:
- tulethan tunneille vain oireettomana
- käy käsipesulla ennen ja jälkeen oppitunnin
- opettaja avaa oven ja kutsuu luokkaan
- yski ja aivasta hihaan
- lasta opistolle tuovalle huoltajalle suosittelemme maskin käyttöä käytävillä
- asiointi toimistoihin (rehtori ja toimistosihteeri) ensisijaisesti puhelimitse ja sähköpostitse

Soiton iloa kaikille loppusyksyyn ja alkavaan talveen! 😊
...

Hyvät oppilaat ja kotiväki,

kaupungissamme kiihtyneen koronavirustilanteen vuoksi Lapuan kaupungin terveydenhuoltoviranomaisten suosituksesta siirrymme nopealla aikataululla etäopetukseen (soitto- ja lauluopetus sekä MUPE/NUPA) tänään to 8.10. ja pe 9.10.
Opettajasi on sinuun yhteydessä etäopetuksen tavasta (Google meet, Whatsup jne.) Orkesterit, bändit, kansanmusiikkiryhmät ja musiikkileikkikouluryhmät eivät kokoonnu ko. päivinä.
...

Konserttikautemme alkaa ensi viikolla, kun kuulemme soittajia syksyn ensimmäisessä Iltamusiikissa to 24.9. Klo 19.00 Alajoki-salissa. Jaamme tilaisuudessa myös muutamia viime kevään päättötodistuksia stipendeineen 😊

Huolehdimme lukuvuoden konserteissamme yleisön ja esiintyjien turvallisuudesta pitämällä salissa olevien (esiintyjät, yleisö ja opettajat) max 50-60 henkilössä. 205-paikkaisena salissamme on tuolla henkilömäärästä mahdollista säilyttää turvavälit hyvin 😊

Lämpimästi tervetuloa!
...