Iloisia uutisia! Opistomme oppilaat ovat saaneet musiikkialan opiskelupaikat! Rumpali Jesse Lehto aloittaa tänä syksynä opinnot Pop-Jazz Konservatoriossa Helsingissä ja kitaristi Joose Mustonen Porin Palmgren-konservatoriossa musiikkiteknologian parissa.

Lämpimät onnittelut opiston väeltä!

*******************

 

Tervetuloa Lapuan musiikkiopiston kotisivuille! 

Lapuan musiikkiopisto on perustettu v. 1967 ja se on kunnallistettu v. 1976. Opiston sijaintikunta on Lapuan kaupunki. Oppilaspaikan voi saada myös lähikuntalainen.
Oppilaitosta ylläpitää ja sen hallinnosta ja taloudesta vastaa Lapuan kaupunki.          

Opiston yleistä hallintoa ja taloutta hoitaa sivistyslautakunta.
Musiikkiopiston toimipaikka on Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa. Opetustilat  sijaitsevat Ison tehtaan 2. ja 3. kerroksessa sekä Työkalutehtaan 2. kerroksen Monitoimitilassa. Opistossa opiskelee vuosittain n. 400 opiskelijaa, joista n. 140 musiikkileikkikoululaista.

Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa toimivat myös mm. kansalaisopisto, kirjasto, kulttuuritoimisto, Patruunagalleria, Pohjanmaan Valokuvakeskus ja Lapuan Patruunatehtaan Museo.

Käyntiosoite Kauppakatu 23, 62100 Lapua

 

***************

 

 

JUHLAVUOSI LÄHESTYY!

Lapuan musiikkiopisto juhlii 50 toimivuottaan v. 2017!

Kaipaamme muistojanne ja valokuvianne musiikkiopistoon ja sen toimintaan liittyen niin oppilaan, opettajan, vanhemman, työntekijän, johtokunnan jäsenen kuin muun musiikkiopiston ystävän näkökulmasta syksyllä 2017 digitaalisessa muodossa julkaistavaan historiikkiimme.

Historiikin kokoajina ja kirjoittajina toimivat historianopiskelija Eveliina Toppari ja rehtori Katja Tuulari.

Lähetä muistelusi ja valokuvasi osoitteeseen viim . lokakuun loppuun mennessä sähköpostiosoitteeseen lapuanmo50@gmail.com tai postiosoitteeseen Lapuan musiikkiopisto, Kauppakatu 23, 62100 Lapua, kuoreen maininta ”Historiikki”. Voit myös pyytää henkilökohtaista haastatteluhetkeä rehtorilta p. 044-438 4540.

Valokuvat säilytetään hyvin ja palautetaan takaisin niitä lainanneille.

Pienikin muistosi on meille tärkeä!

 

 

********************