Lapua Musiikkiopisto Logo
Tekstin koko
Toggle search

Musiikkiopistossamme toimii tällä hetkellä neljä rytmimusiikin bändiä, A-,  B-, C- ja D-bändit. Lisää bändejä muodostetaan tarpeen ja resurssien mukaan. Bändit konsertoivat vähintään 2 kertaa lukuvuodessa.

 

A-bändi

tässä bändissä soittavat pisimmällä olevat rytmimusiiikin oppilaamme. A-bändin ohjelmistossa on ollut mm. Toton ja Deep Purplen klassikkobiisejä, eikä rima ole ollut ohjelmiston suhteen matalalla. bändiä ohjaa lyömäsoitinopettajamme Jukka Hänninen.

B-bändi

koostuu musiikkiopiston nuoremmista rytmimusiikin oppilaista. Bändin ohjelmistossa on musiikkia monipuolisesti rytmimusiikin eri tyyleistä, niin pop/rock-musiikin klassikkoja kuin jazz/funk-standardeja.

Bändi on soittanut kappaleita mm. Deep Purplelta, Bryan Adamsilta, Neil Youngilta, Duke Ellingtonilta, Herbie Hancockilta, Eric Claptonilta ja monilta muilta.

Keikkakokemusta bändi on kartuttanut musiikkiopiston omien konserttien lisäksi myös Lapuan Kitarafestivaaleilla ja Kesää Kauppakadulla-tapahtumassa. Bändin ohjaajana toimii Antti Honkanen.

C-bändi  

C-bändi aloitti toimintansa syksyllä 2017 ja soitti ensi keikkansa musiikkiopiston 50-vuotisjuhlissa samana syksynä. Bändin soittajat ovat opiskelleet soitintaan 1-4 vuotta ja saavat nyt oppia myös bändisoiton saloihin. Bändin ohjaajana toimii Antti Honkanen.

D-bändi

aloittaa toimintansa syksyllä 2023.