Lapua Musiikkiopisto Logo
Tekstin koko
Toggle search

Mikä on Kaikukortti? 

Kaikilla on oikeus kulttuuriin ja taiteisiin, vaikka oma rahatilanne olisikin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti.

Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, konsertteihin, uimahalliin tai teatteriin tai saada maksuttomia opintoja kansalaisopistoon ja musiikkiopistoon. Kortti on henkilökohtainen, eikä se maksa mitään. Lapuan kaupungin Kaikukortti-kokeilu kestää vuoden 2024 loppuun asti.

Kaikukortilla voit hankkia Lapuan Kaikukortti-tarjonnan lisäksi maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja myös muiden Kaikukortti-alueiden tarjontaan. Lisätietoja: www.kaikukortti.fi/alueet.  

Kuka voi saada Kaikukortin?

Voit saada Kaikukortin, jos olet vähintään 16-vuotias, sinulla on heikko rahatilanne ja olet asiakkaana jossain seuraavista palveluista:

  • aikuissosiaalityö
  • etsivä nuorisotyö
  • diakoniatyö

Et tarvitse todistusta tuloistasi, jotta voit saada Kaikukortin. Pyydä kortti siitä palvelusta, jossa olet asiakkaana. Kortti on henkilökohtainen, eli vain sinä itse voit käyttää korttia. Kortti on maksuton. Kaikukortti on voimassa vuoden 2024 loppuun saakka.

Kaikukortilla voit osallistua myös muiden paikkakuntien Kaikukortti-tarjontaan. Tutustu Kaikukorttiin valtakunnallisilla Kaikukortti-sivuilla (yleiskielinen sivu).

Näin käytät Kaikukorttia Lapuan musiikkiopistossa

Kaikukortilla voit saada lapsellesi lukuvuoden aikana kaksi (2) ilmaista Lapuan musiikkiopiston lukukausimaksua seuraaviin opintoihin:

  • varhaisiän musiikkiopinnot eli muskari
  • vaskisoitinten ryhmäopetus

Jos haluat varata lapsellesi opiskelupaikan, ilmoittaudu 

Kun ilmoittaudut opintoihin, hyväksyt musiikkiopiston yleiset peruutusehdot. Jos ilmoittaudut opintoihin ja et peru niitä peruutusehtojen mukaisesti, menetät oikeutesi maksuttomiin opintoihin. Sinun tulee näyttää oma Kaikukorttisi musiikkiopiston toimistossa mielellään ennen opintojen alkua tai heti kortin saatuasi.  

Peruutusehdot: https://lapua.fi/musiikkiopisto/info/oppilasmaksut/

Mistä Kaikukortin voi saada?

Kaikukorttia jakavat Lapualla seuraavat tahot:

Aikuissosiaalityö

Linkki kotisivulle

Liuhtarintie 2 62100 Lapua

Sosiaalityöntekijä
044 438 4105

Sosiaaliohjaaja
044 438 4129

Sosiaaliohjaaja
044 438 4103

Diakoniatyö

Linkki kotisivulle

Koulukatu 2, 62100 Lapua

puh. 044 273 1211 ja 044 273 1216