Lapua Musiikkiopisto Logo
Tekstin koko
Toggle search

Syksyn tunnelmia

Hankkeen äärellä työskennellään ahkerasti. Videoiden editointia, tarkastuskatselua, korjauksia – kaikkea. Valmista tulee! Ja hieno materiaali kaikin puolin on rakentumassa! opetusmateriaalin kirjallinen osuus on tällä hetkellä puhtaaksikirjoitus vaiheessa. Syntyviin tehtäviin kuten myös videoihin on otettu mukaan molemmat kotimaiset kielet. materiaalia on siis helppo hyödyntää ympäri Pohjanmaan ja koko Suomen kaksikielisiä alueita.

Hankkeen päätösseminaari on Lapualla 10.11.23. Juhlistetaan yhdessä työn valmistumista ja katsellaan tekemisen tuloksia. Ja ennen kaikkea suunnitellaan jo uutta!

Kädet ja sydän - yhdessä.

Kädet ja sydän -yhdessä.

 

Terveiset keväällä 2023!

Hankkeen ensimmäinen lukuvuosi on saatu kasaan. Paljon on saatu aikaan ja syksyllä jatkamme vielä. Seuraava konkreettinen työ on oheistehtävämateriaalin laatiminen.

Hankkeen videokuvaukset toteutettiin kevättalven ja kevään aikana Claudion Klaus Hildénin toimesta. Parhaillaan käynnissä ovat videoiden editointi ja nuottigrafiikoiden puhtaaksikirjoittaminen Matias Källin tekemänä. Yhteensä asteikkoihin ja sävellajeihin kuvattuja videoita on tulossa yli 80 kappaletta!!

Videot sisältävät asteikkosoittoa, kolmisointuja, kadensseja sekä soveltavia tehtäviä.

#oph#hankkeet#opisävellajit-ja-asteikot

 

neljät kädet koskettimilla