Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Kokoaan suurempi Lapualoton jättipotti kilahti Meurmaneille – lue miten heidän elämänsä muuttui!

Joskus vain käy niin, että veri vetää takaisin kotikonnuille, lapsuuden maisemiin, muistoihin ja parhaisiin hetkiin. Niin pääsi käymään myös Meurmaneille. Helsinkiin vakiintunut elämä mullistui kertaheitolla, kun Meurmanien perhe muuttui tapulikaupunkilaisesta lapualaiseksi jättipotin voittajaksi.

– Valitsimme Lapuan sen takia, että tämä on tarpeeksi suuri aktiivisen ja reippaan perhe-elämän viettämiseen, Miina Meurman toteaa.

Aktiivinen elämä kuuluu lapsiperheen arkeen. Samoin se, että vanhemmat ovat lasten harrastusten taksikuskeja. Ovatko paikalliset urheiluseurat tai muut aktiviteetit löytäneet tiensä Meurmanien sydämiin?

– Täällä on koko helppo koko perheen harrastaa esimerkiksi meidän tapauksessa koripalloa ja sitten musiikkia. Musiikkiopisto löytyy läheltä ja sitten on hyvää ja aktiivista urheiluseuratoimintaa. Ja ylipäänsä asiat on lähellä, Tuomas Meurman luettelee Lapuan plussia.

Välittäminen löytyy läheltä

Tärkeimmät asiat löytyy yleensä läheltä. Silloin tällöin on kuitenkin Suomemme niemellä lähteä niin kutsutusti merta edemmäs kalaan.
– Tästä menee kolmessa tunnissa junalla Helsinkiin. Ja vastaavasti sitten pohjoisen suuntaan yhtä näppärästi, Miina sanoo.

Välittämisen neljä kaistaa Lapuan ja Seinäjoen välille on rakenteilla parasta aikaa, mikä lyhentää pendelöintiaikaa huomattavasti. Lisäksi Seinäjoella pystyy käymään Lapualta käsin myös junalla arkipäivisin töissä, mikäli autoilu ei ole se oma juttu.

– Nyt on valmistumassa isompi nelikaistainen tie Lapuan ja Seinäjoen välille, mikä helpottaa esimerkiksi minun työmatkaani silloin, kun käyn Seinäjoella töissä, Tuomas myhäilee.

Monipuoliset asumisen vaihtoehdot, laadukas varhaiskasvatus ja toimivat terveyspalvelut ovat avaimia turvattuun tulevaisuuteen Lapualla.
Lapualta löytyy kodin paikka niin keskustan sykkeessä viihtyvälle kuin luonnon idyllistä rauhaa kaipaavallekin.

Meurmaneille Lapua on ollut remontoijan jättipotti, sillä he ovat kunnostaneet omakotitaloa Lapuan keskustaan. Se, mikä Lapualla luvataan, myös pidetään.

– Remontoijan ja rakentajan näkökulmasta Lapuan kaupungilla on sellainen halu auttaa ja edistää asioita. Välillä on soitettu kaupungilta ja kysytty, että onko tämä asia otettu teillä nyt huomioon ja oletteko te tämän maalämmön kytkeneet, mikä on siis ihan mieletöntä palvelua, että täällä asiat eivät jää johonkin kaupungin rakennustarkastajan pöydälle makaamaan. Täällä on halu saattaa asioita eteenpäin. Lapua on myös tosi turvallinen paikka kasvaa, Miina myhäilee voittajan onnellista hymyä.

Ja tämä tarina on tosi. Lue lisää Lapuasta ja liity vaikka tonttirinkiin. Voit toteuttaa oman unelmasi Lapualla. Kun tilaat Lapuan tonttiringin uutiskirjeen, saat ensimmäisten joukossa tietää, milloin kaupungin uudet tontit tulevat hakuun. Liittyminen Lapuan tonttirinkiin on maksutonta ja voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa. Ole kuin Meurmanit – muuta Lapualle.

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/