Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Nuorisoyhdistyksiä

Simpsiön Siskot ry

Auttaa ihmistä kasvamaan, kehittymään ja elämään tasapainossa oman itsensä, toisten sekä elinympäristönsä kanssa. Toiminta tapahtuu pienryhmissä: laumoissa 7-9 vuotiaat, vartiossa 10-13 vuotiaat ja vaeltajat yli 15-vuotiaat.

Simpsiön Karhut ry

Toteuttaa Suomen Partiolaiset (SP) antamien ohjeiden pohjalta toimintaa 7-10, 10-14 ja yli 14 vuotiaille pojille ja tytöille. www.lpk.partio.fi/epp/sika

Lapuan Vesaiset

Toiminnan tarkoitus: varhaisnuorison kasvatuksen tukeminen, harrastustoiminnan järjestäminen, leiri- ja retkeilytoiminta. 5-15 vuotiaiden lasten ja nuorten ohjaaminen hyvien harrastusten pariin.  Lapsiperheiden tukeminen kasvatuksessa.

Hellanmaan Nuorisoseura ry

Toimintaa lapsille ja nuorille erilaisten kerhojen ja tapahtumien muodossa.
Yhteyshenkilö Janne Rauhala, p. 041-449 6335
https://hellanmaa.epk.fi/nuorisoseura/

Lakaluoman Nuorisoseura ry

Nuorisotyö ja erilaiset kerhot.

Lapuan Nuorisoseura ry

Toimintaa ja tapahtumia Lapuan keskustan alueella.
Lapuan NsU, Lapuan Nuorisoseuran Urheilijat
Näytelmäpiiri

Lapuan Haapakosken Nuorisoseura ry

Nuorisoseura pyrkii järjestämään vapaa-ajantoimintaa kaikenikäisille erilaisten kerhojen ja peli-iltojen muodossa. Esim. perinteiset näytelmä- ja tanhukerhot, mutta myös uusille ideoille löytyy sijaa. www.haapakoski.fi > yhdistykset >nuorisoseura

Nuorille askartelu- ja tanhukerho tiistaisin klo 10.00
Sählykerho keskiviikkoisin klo 18.00 ja sunnuntaisin klo 16.00

Tiistenjoen Nuorisoseura ry

Nuorison herättäminen toimimaan kotiseudun, isänmaan ja ihmiskunnan hyväksi ja myös vanhemman väestön mukaan saaminen. www.tiistenjoki.fi

Hirvijoen Nuorisoseura ry

Aktiivista toimintaa Lapuan Hirvijoella. www.hirvijoki.com

Ämyri ry

Yhdstää rockmusiikin tekijät ja kuluttajat yhteiseen toimintaan järjestämällä konsertteja, opetustilaisuuksia ja kokouksia. Lisäksi Ämyri ry. organisoi vuosittain Vanhan Paukun festivaalin. https://vpf.fi/

Lapuan 4H-yhdistys

Nuorison työkasvatus ja esiammatillinen koulutus toimintaideana TEKEMÄLLÄ OPPIMINEN. Toimintamuotoina: nuorten oma yritystoiminta, neuvontapalvelu, kerho-, kurssi- ja kilpailutoiminta sekä kansainvälinen- ja työpalvelu-toiminta. https://lapua.4h.fi

Lapuan Kokoomuksen Nuoret ry

Ajaa nuorten asioita kunnallisella ja valtakunnallisella tasolla hauskanpitoa unohtamatta.

Nuoren Keskustan Liiton Lapuan osasto ry

Kehittää ja kasvattaa nuoria yhteisten asioiden vastuulliseen hoitoon ja hyvään harrastustoimintaan.

Lapuan Vapaaseurakunnan Nuoret ry

Järjestämme Oskarinkadun kauniissa vapaakirkossa seuraavaa kaikille avointa ja maksutonta toimintaa: Brave-illlat K13-v., varkki-illat 9-13-v., nuorten ylistyskuoro Timantit 12-v. täyttäneille, päiväkerho ja pyhäkoulu. Katso lisätiedot nettisivuiltamme lapua.svk.fi -> nuoret, varkit ja lapset. Tervetuloa rohkeasti mukaan! Olet arvokas, sellaisena kuin olet!

Muita nuorisotyötä tekeviä yhdistyksiä ja tahoja

Lapuan Seudun Kalakerho ry

Kalastusharrastuksen kehittäminen ja kalakannan hoito.

Lapuan Nuorisokuoro ry

Lapsikuoro 7-12 v, tyttökuoro 12-15 v, poikakuoro 7-15 v, nuorisokuoro 15-25 v. Kuorot ovat Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan kuoroja ja ovat Lapuan Nuorisokuoro ry:n alaisia. Nuorisokuoro ry. on jäsenenä Sulasol´in Nuorten Kuoroliitossa. Tarkoituksena on lasten ja nuorten kuorolaulun kehittäminen. Ohjelmistossa pääpainona on jumalanpalvelusmusiikissa ja hengellisissä lauluissa.

Lapuan Radiokerho ry

Radioyhteyksien pitäminen puheella ja sähkötyksellä, radiolaitteiden rakentelu, erilaisten antennien rakentelu, erilaiset leirit. Kurssien järjestäminen radioamatööritoiminnasta kiinnostuneille.

Radioamatööriharrasteen levittäminen ja ylläpitäminen avustamalla radioamatöörilupien saannissa, julkaisemalla kirjallisuutta, toimeenpanemalla kilpailuja, luentotilaisuuksia ja kursseja, järjestämällä näyttelyjä ja radioesityksiä perustamalla radioamatööriasema ja tarpeelliset laitteet.

Yhteyshenkilö:
Kari Rantakari OH6JEN,
puh 438 7155, matkapuhelin 044-438 4765

Lisätietoja:
Heikki Kulju OH6ZS,
puh 438 7313, matkapuhelin 0400-666076.

Punaisen Ristin Lapuan Osasto ry

Opettaa nuoria toimimaan yksin ja ryhmässä erilaisissa ensiapu- ja pelastuspalvelutilanteissa sekä opettaa kansainvälisyyskasvatusta ja myös huomioimaan erilaiset ihmiset. SPR:n periaatteiden tunnetuksi tekeminen.

Lapuan tuomiokirkkoseurakunta

Nuorisotyö
Nuorten iltoja, gospelkahvila, nuorten bändi, kitarakerho, isoskoulutus, varttikirkot, leirejä, retkiä yms. toimintaa rippikouluikäisille ja vanhemmille nuorille. Suurin osa toiminnasta tapahtuu Wanhalla Apteekilla Tuomiokirkon vieressä, Kirkkokatu 4.

Tarkempaa tietoa nuorten toiminnasta saat Lapuan Sanomien kirkollisista ilmoituksista, koulujen ilmoitustauluilta ja nuorten nettisivuilta osoitteesta www.wanhaapteekki.com.

Tervetuloa mukaan!

Varhaisnuorisotyö
Toimintaa varhaisnuorille (7-14-vuotiaat): puuha-, kokki- ja sählykerhoja, sekamelskakerho, juniori-illat, seiskojen zembaloita…

Varhaisnuorisotyöstä löydät tietoa myös Lapuan Sanomista ja nuorten nettisivuilta osoitteesta www.wanhaapteekki.com

Lapuan Vapaaseurakunnan Nuortenpiiri

Auttaa ja tukea lasta ja nuorta kasvamaan täysipainoiseksi ihmiseksi, joka osaa ottaa huomioon toiset ihmiset sekä luonnon. Nuortenpiirin tarkoituksena on myös johdattaa nuori/lapsi aitoon ja turvalliseen Jumalasuhteeseen ja seurakuntaan. Nuortenpiirin toiminnassa on seuraavia toimintamuotoja, jotka ovat kaikille avoimia: puhallinorkesteri aloittelijoille ja pidemmälle ehtineille, nuortenillat, leirit, lasten päiväkerhot, lastenkuoro, lennokkikerho, pyhäkoulu ja nuortenkuoro.

Lapuan helluntaiseurakunnan nuorisotyö

Kesäisin lehtopalloa ja muuta vapaata toimintaa, nuorisoklubi ja leirejä, syksy-talvi-kevät: nuorisokuoro- ja klubitoimintaa, nuorisotapahtumia.

Raamatun hengen mukaisen elämänkatsomuksen tarjoaminen, mikä sisältää henkilökohtaisen kristillisen elämän, moraalin ja etiikan, jotka perustuvat Jumalan rakkauteen ja ihmisen lähimmäisenrakkauteen.

Nuorisotilat rukoushuoneen pohjakerroksessa Kirpputorin päädyssä, Asemakatu 16 62100 Lapua.

Lakeuden kennelkerho ry

Agilitya ja kanakoiratoimintaa. www.lakeudenkennelkerho.fi

Lapuan Pelastakaa Lapset ry

Mannerheimin lastensuojeluliitto Lapuan yhdistys ry

Toiminta-ajatuksenamme: Olemme avoin, vaikuttava ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi.

Päämääriämme ovat:
– Lapsi on osallinen ja näkyvä yhteiskunnan jäsen
– Jokaisella lapsella on hyvä, onnellinen ja turvallinen kasvuympäristö
– Vanhemmuus ja yhteinen kasvatustyö saavat arvostusta ja tukea
– Vapaaehtoistyö, toisen auttaminen, välittäminen ja yhteisen vastuun kantaminen ovat yhteiskunnan näkyviä arvoja
– Lapsuuden tueksi vahvistuu sukupolvien ketju
www.mll.fi

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/