Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Liikunta- ja nuorisotoimen avustukset 2024

Liikunta- ja nuorisotoimen avustuksien hakemisessa on siirrytty sähköiseen hakuun. Sähköinen lomake koskee Lapuan liikunta- ja nuorisotoimen avustushakua vuodelle 2024.

Toiminta- ja kohdeavustusten haku  25.4.2024 klo 15.00 mennessä.

Kaupungin liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen vuoden 2024 avustuksiin asetettu ”Vahvuutena välittäminen” on keskiössä erityisesti liikunta- ja nuorisotoimen osalta. Fokus on vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamisen tukemisessa. Hakijoilta pyydetään lyhyttä kuvausta siitä, miten he tukevat harrastustoimintaa seuran sisäisten prosessien kautta.

Ohessa ovat Lapuan kaupungin yleiset avustusperiaatteet sekä vapaa-ajanlautakunnan avustussääntö sekä paperinen kopio sähköisestä kyselylomakkeesta. Pyydämme teitä tutustumaan niihin ennen kuin täytätte avustushakemuksen linkin kautta.

Toimi näin:

 1. Tutustu ohjeisiin.
 2. Ota tarvittavat yhdistyksen asiakirjat esille.
 3. Avaa lomake Tästä linkistä
 4. Kirjaa tarvittavat tiedot.
 5. Paina ”Lähetä”painiketta.
 6. Toimita tarvittavat liitteet paperikopioina liikunta- ja nuorisotoimistoon.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa liikunta- ja nuorisotoimenpäällikkö Niko Savinainen. Jos asiasi ei ole akuutti, niin ensisijaisesti kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostitse.

Alla linkit Lapuan kaupungin avustussääntöihin ja muihin avustuksia koskeviin asiakirjoihin:

Lapuan hyvinvointilautakunnan vuoden 2023 palkitsemiset ja stipendit

Lapuan hyvinvointilautakunta palkitsee vuoden 2023 aikana liikunnassa, urheilussa ja nuorisotoiminnassa menestyneitä ja onnistuneita lapualaisia. Valinnoista ja palkitsemisista päätetään alkuvuodesta.

Palkittavien valintaa varten pyydetään esityksiä seuraaviin kategorioihin:

 • Lapuan paras urheilija
 • Lupaavat nuoret urheilijat
 • Seuratoimijat
 • Kunnon kuntalainen
 • Nuori toimija
 • Stipendit arvokisamenestyjille

Seuroja ja muita tahoja pyydetään ilmoittamaan SM-mitalin tai kansainvälistä menestystä saavuttaneet lapualaiset urheilijat. Tiedot tulee ilmoittaa Excel-liitetiedostolla, jonka voit ladata tästä linkistä. Palauta täydennetty liite sähköisesti Webropol-linkin kautta. Jos kohtaat ongelmia tiedoston avaamisessa, voit ottaa yhteyttä suoraan lisätietojen antajaan (niko.savinainen@lapua.fi).

Esitykset ja ilmoitukset pyydetään toimittamaan to 30.11.2023 mennessä ensisijaisesti sähköisesti alla olevan linkin kautta.

Ilmoita ehdokkaasi tästä

Yhteystiedot

Savinainen Niko

Liikunta- ja nuorisotoimen päällikkö
Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/