Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Vahvuutena kaikista välittäminen

Kaupungin tehtävä on paitsi tarjota asukkaille peruspalvelut, myös edistää asukkaiden hyvinvointia. Asukkaiden hyvinvointi onkin meille sydämen asia, jonka eteen teemme töitä kaupungin jokaisella toimialalla.

Meille ”perus” ei riitä, vaan pyrimme kaikessa toiminnassamme menemään yhden askeleen pidemmälle; olemmehan ”tänään hyviä ja huomenna vielä parempia”. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tuotamme palveluja asukkaiden erityistarpeet huomioiden. Palveluja suunnitellessamme mietimme tarkasti, kenelle ja miksi palveluita teemme. Kuuntelemme ideoita, otamme asukkaat mukaan suunnitteluun ja toimimme palautetta saadessamme.

Lapuan kaupungin erityisyys nousee esiin paitsi laadukkaissa liikunta- ja kulttuuripalveluissa, myös muissa toimissa, joilla pyrimme edistämään asukkaidemme hyvinvointia. Lapualla on otettu vuonna 2023 käyttöön Kaikukortti, jonka tarkoitus on mahdollistaa liikunta- ja kulttuuripalvelut kaikille. Toiminta tulee vielä laajentumaan kokeiluvuoden 2024 aikana, ja jää toivottavasti pysyvästi lapualaisten käyttöön. Lapualla on lisäksi kaupungin järjestämä asiointiliikenne, joka mahdollistaa kaikille sujuvan liikkumisen paikasta toiseen. Katso lisää alla olevista linkeistä!

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/