Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Lapuan taiteen perusopetuksen oppilaitokset mukana Luovuutta politiikkaan -kampanjassa

Lapuan taidekoulu ja Lapuan musiikkiopisto osallistavat kaupungin päättäjät taiteen tekemiseen ja kokemiseen!

Lapualla taiteen perusopetusta järjestävät oppilaitokset, Lapuan musiikkiopisto ja Lapuan kansalaisopiston yhteydessä toimiva Lapuan Taidekoulu tempaisevat jälleen Luovuutta politiikkaan viikolla. Kutsu tutustumaan opetukseen, oppilaisiin ja itse tekemiseen lähti kaikille lapualaisille päättäjille ja luottamushenkilöille. Keskiviikkona 7.2. vietetään taiteita ja kulttuuria pursuava toimintatuokio, kun luottamushenkilöt pääsevät testaamaan omaa heittäytymiskykyään mm. musiikin, kuvataiteen ja tanssin maailmassa.

Luovuutta politiikkaan -kampanja nostaa taidetta ja kulttuuria harrastavien ja opiskelevien lasten ja nuorten äänen ja kiinnostuksen kohteet ja -mahdollisuudet osaksi julkista keskustelua. Kampanjalla lisätään tietoisuutta ja ymmärrystä taiteen perusopetuksesta sekä kulttuurialan ammatillisesta koulutuksesta. Taiteen perusopetus lisää hyvinvointia, kestävyyttä, tukee aktiivista kansalaisuutta ja vahvistaa demokratiaa. Laadukas taiteen perusopetus vaikuttaa positiivisesti paikkakunnan veto- ja pitovoimaan!

Arvoisat median edustajat, tervetuloa mukaan tilaisuuteemme osallistumaan, kokemaan ja yllättymään keskiviikkona 7.2. klo 17.00 Kulttuurikeskus Vanhaan Paukkuun! Tapaamme ensin 2. kerroksessa, Alajoki-salin aulassa, josta siirrymme eri opetustiloihin.

Ilmoitathan tulostasi tämän lomakkeen kautta https://forms.gle/AnrT4Jgt6C9p5zpa6

Luovin terveisin

Mari Takamaa rehtori Lapuan kansalaisopisto / Lapuan taidekoulu
044 438 4530

Riina Holkkola vs rehtori Lapuan musiikkiopisto
044 438 4540

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/