Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Tee testi ja selvitä lapualainen horoskooppimerkkisi:
voit samalla osallistua Vanhan Paukun festivaalilippujen tai Lapuan Kankureitten tuotepakettien arvontaan!

Lapua on astrologian pääkaupunki. Me lapualaiset katsomme tähtiin ja kurottelemme kuuhun. Tähdistä nähtiin totuus jo ennen muinoin, joten miksei tänäkin päivänä. Yötaivaalle on noussut kuusi uutta lapualaista horoskooppimerkkiä. Horoskooppimerkit ovat lähtöisin Lapuan tunnusmerkeistä, kuten luonnosta, perinteistä ja vaakunasta.

Tee testi ja selvitä oma lapualainen horoskooppimerkkisi – saat samalla ennustuksen kesälle 2022 ja voit osallistua Vanhan Paukun Festivaali -pääsylippujen arvontaan (arvonta 15.7.) tai Lapuan Kankureitten tuotepakettien arvontaan (arvonta 15.8.).

 

Vinkkaa työntekijä Lapualle – voit voittaa 100 €!

Lapualaiset yritykset haluaisivat kuulla lapualaisilta itseltään, ketkä voisivat sopia heille töihin. Onnistuneeseen rekrytointiin johtanut vinkkaaja saa palkinnoksi 100 €!

Muuttajan tietopaketti

Oletpa sitten suunnittelemassa muuttoa Lapualle tai jo meille asettunut, niin tältä sivulta löydät kootusti kaiken, mitä uuden lapualaisen kannattaa tietää. Voit samalla liittyä Lapuan Tonttirinkiin!

Avoimet työpaikat

Lapualla tekevälle on töitä ja työlle tekijöitä. Lapualla on tarjolla monipuolisesti töitä eri alojen osaajille sekä lähi- että etätöiden muodossa.

Asunnot ja tontit

Lapualla asumisen laatu nousee ja kustannukset laskevat. Vaihtoehtojen runsaus on täällä voimavara, sillä tarjoamme kaikille sopivaa asumista.

Haluaisitko lisätietoa?

Ota yhteyttä

Mervi Mikkola
yhteyspäällikkö
puh. (06) 4384052 tai 044 438 4052
mervi.mikkola@lapua.fi

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?