Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Tangokuningatar 2023 Charlotta Saari- Loukola: Lapua on hyvän elämän kaupunki!

Hyväksy statistics, marketing evästeet katsoaksesi tämän videon.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lapua on tutkitusti tyytyväisimpien asukkaiden ja parhaiden palveluiden koti. Se on  jatkuvan työn tulosta.

Keskeisimpiä vahvuuksia lapualaisten asukastyytyväisyyden näkökulmasta ovat koettu hyvinvointi ja turvallisuuden tunne.

Lisäksi vahvuuksiksi on tutkimuksissa lueteltu kaupungin palvelut, riittävät vaihtoehdot vapaa-ajalle, asumisvaihtoehtojen kiinnostavuus sekä lasten/nuorten hyvä kasvupaikka.  Lapua saa paljon kehuja liikunta- ja kulttuuripalveluistaan, kauniista luonnosta  ja  yhteisöllisyydestä.

Pidämme huolta opiskelusta terveissä tiloissa, koulutuksen nykyaikaisuudesta, asumisen vaihtoehdoista sekä liikunnan ja kulttuurin tarjonnasta.  Arki helpottuu Lapualla, koska kaikki tarvittava on ihan käden ulottuvilla.

Meillä lasten on hyvä kasvaa ja kerätä pääomaa moderneissa ja terveissä oppimisympäristöissä. Lapua  on kahden kampuksen kaupunki: kattavat palvelumme alkavat varhaiskasvatuksesta ja johtavat lukio- ja ammatilliseen koulutukseen asti.

Lapualla asumisen laatu nousee ja kustannukset laskevat.  Meiltä löytyy kodin paikka sekä keskustan sykkeessä viihtyvälle että luonnon rauhaa kaipaavalle.


Tutustu tuoreimpiin asukastarinoihin Hyviä Uutisia Lapualta 1/2023 ja 2/2022  tiedotuslehdistä sekä  asukasvideoihin  klikkaamalla  Videot – Hyviä Uutisia Lapualta.

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/