Skip to content
Tekstin koko
Toggle search

Oletko jo kuullut Kaikukortista?

Kaikilla on oikeus kulttuuriin ja taiteisiin, vaikka oma rahatilanne olisikin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti. Kaikukortilla voit hankkia lippuja ja kurssipaikkoja Kaikukortti-toiminnassa mukana oleviin kohteisiin ja tapahtumiin. Kortti on henkilökohtainen, eikä se maksa mitään. Kaikukortti-kokeilu kestää Lapualla vuoden 2024 loppuun asti.

Kaikukortilla voit hankkia Lapuan Kaikukortti-tarjonnan lisäksi maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja myös muiden Kaikukortti-alueiden tarjontaan. Lisätietoja: www.kaikukortti.fi/alueet

Kuka voi saada Kaikukortin Lapualla?

Voit saada Kaikukortin, jos olet vähintään 16-vuotias, sinulla on heikko rahatilanne ja olet asiakkaana aikuissosiaalityössä, etsivässä nuorisotyössä, Ohjaamossa tai diakoniatyössä. Pyydä oma Kaikukorttisi taholta, jonka asiakkaana olet. Kortinjakajataho arvioi mahdollisuutesi saada Kaikukortti. 

Missä voin käyttää Kaikukorttia?

Kaikukortilla voit osallistua maksutta joihinkin kansalaisopiston ja musiikkiopiston opintoihin, saada palveluita ilmaiseksi kirjastosta tai lunastaa10 kerran sarjalipun Virkistysuimala Sateenkaareen. Edellä mainittuja palveluita voit hankkia myös alaikäiselle lapsellesi tai lapsenlapsellesi Kaikukortilla.

Tarkemmat tiedot Kaikukortin käyttöpaikoista löydät Lapuan kaupungin Kaikukortti sivustolta: https://lapua.fi/kaikukortti/ . Sivustolle päivittyvät vuoden 2024 aikana myös uudet Kaikukortti -kohteet.

Löysitkö etsimäsi?
Löysitkö etsimäsi?
Palautteita käytetään verkkosivujen kehittämiseen eikä niihin vastata.
Jätäthän henkilökohtaiset tiedustelut lapua.fi/info/palautelomake/